Как са Асрок по принцип?
Про4 като серия?
Специфични забележки?
Какво бихте избрали в този ценови диапазон с този чипсет?
Принципно по отношение на дъната съм адски консервативен и винаги купувам само Intel.
Не малко дефектирали Асус, Асрок, Гигабайт, Елит Груп и т.н. съм виждал и имам сериозни предубеждения.

2. Приемам и съвет за памет в конфигурация 2х4GB DDR3, която да е съвместима с Асрока от по-горе. Въпреки че не се блазня кой знае колко от OC, може да има малко headroom за пържене, стига да не говорим за екзотичен кит с екзотична цена...
3. Чувам, че Хитачи вадят по-бързи дискове от WD в момента. Някой има ли наблюдения? На първо време SSD няма да се купува и се търси диск 500GB/1TB SataIII.
Машината, която се подготвя, ще се ползва като домашен компютър - за всичко от офис работа, фотошоп, филми и музика до съботно-неделно игране на игри. Процесорът ще е i5-3570K и на първо време (криво-ляво около месец) ще върви с вграденото си видео.
Не се търсят максимални точки на 3D Mark, но не изключвам и варианта за някакъв (не много сериозен) овърклок.
Също ако някой има предложения за намаляване на цената на системата и получаване на еквивалентен резултат - моля да сподели.