vw lupo

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Жиката
Автомобил:
Двигател:

Re: vw lupo

Мнениеот Жиката » Пон 12 сеп 2011 15:41

:обичам ви От една седмица съм собственик на Лупо 1,4тди ,тва е скрита лимонка.Доста се двуумих дали да е ръчка или
автомат ама виждам ,че недоверието ми към автомата не ме е подвело. : само VW

denito5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот denito5 » Съб 28 апр 2012 16:59

Здравейте ,аз карам Lupo 1.4 бензин.Няколко пъти ми прави проблем със ABS-а,докато карам светва лампичката на таблото след което колата изгасва и акумулатора пада.Веднага след това ,ако опитам да я запаля не става ,защото няма никакъв ток.След 10 минути колата пали и няма проблем да следващия път......Акумулатора ми е нов и няма как да е от него проблема.Провериха динамото и то зарежда.Някои може ли да ми помогне,защото няколко пъти я карах на сервиз и не могат да открията къде е проблема?

аз имам същия проблем,казаха ми,че за изгорели свещите,но ходих на автосервиз и уж я оправиха..обаче пак прави така

Потребителски аватар
Lupender
Автомобил: Audi A4 B9
Двигател: EA 288

Мнениеот Lupender » Пет 04 май 2012 21:51

Моето Лупо е 1.7 SDI и нямам забележки към него, освен невървежа му и досадното и гадно проскърцване, просвирване и пр. звуци от пластмасите по таблото. Извънградско харчи 3.6-3.8 в града около 5, 5.2.
По-скоро искам да питам за ел.стъклата - лявото е О.К. но дясното се вдига на пресекулки (иначе си се сваля без проблем) и е мъка да го цъкам по 30-40 пъти и всеки път да ми мръдва с по един-два сантиметра - ужасно е... направо ми иде да го направя с врътка.

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Re: Re:

Мнениеот Pirogov » Пон 07 май 2012 17:16

poliboy написа:
valio_style написа:Аз това ти препоръчвам 1.4 TDI лично мнение!
Айде успех с избора на кола!

А какви са ти оборотите на празен ход (нали е 3 цилиндров?). Моите са около 900-920!

Моята беше на 920, но ги вдигнахме малко на 940 за да не тресе толкова...

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Сря 09 май 2012 18:55

Lupender написа:Моето Лупо е 1.7 SDI и нямам забележки към него, освен невървежа му и досадното и гадно проскърцване, просвирване и пр. звуци от пластмасите по таблото. Извънградско харчи 3.6-3.8 в града около 5, 5.2.
По-скоро искам да питам за ел.стъклата - лявото е О.К. но дясното се вдига на пресекулки (иначе си се сваля без проблем) и е мъка да го цъкам по 30-40 пъти и всеки път да ми мръдва с по един-два сантиметра - ужасно е... направо ми иде да го направя с врътка.

Пробва ли да напръскаш уплътненията навсякъде обилно със силиконов спрей за да се плъзга по-лекичко?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”