Отговорност
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отговорност
Пичове искам да питам според Вас каква отговорност мога да търся на един пендел дето тази сутрин ми е избушил колата и е причинил трайни повреди по боята и ламарината..знам ко каде живее и има свидетели да действието му.!??
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
kaloyan22 написа:бележка от МВР и после при застраховател или съд
Така е.. завеждаш жалба в най-близкото ти РПУ, посочваш имената на свидетелите.... те ще заведат съответната преписка, а ти по най-бързия начин - при застрахователя, ако имаш КАСКО... ако нямаш - единствения начин е да си търсиш правата в съда, ама гражданските дела как се точат... и вероятно ядовете, разправиите и разходите ще несъразмерни с вероятността да събереш нещо от тоя катил
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми не знам може от боклуджийския камион като е дошъл сутринта за боклука да ми се е пуснала алармата, защото бях я спрял точно до кофит - последното място от паркинга, или от някакъв друг дразнител, няма значение - алармата се е пуснала. След 1 час някаде ми казват че пищи и слизам да видя какво става и какво намирам - 20 отпечатъка от крак на калника ми ..чак боята посредата е паднала и е заголена ламарината. Показаха се 2-ма съседи и ми казаха как някъм тъпак е притичал и я е наритал! (известен на местните собственици на коли с поведението и отношението към дразнещите го тела !) ..казаха ми къде живее и естесвено "отидох му на гости" . Мишката първо 10 мин ми дишаше на вратата и не се правеше че го няма и после се прави на озадачен че не знае какво търся там...после си изключи звънеца и аз продължих да сигнализирам (почуквайки) че искам да говоря с него очи в очи на вратата му. Оня вече се насра и се обади на police..като си индефицира като човека, който се е обадил по рано заради пищящата кола (вече съм 200% сигурен че е той)...и се оплака че някакъв "луд" , "непознат" му чука на врата без да знае защо?!???
Естесвено аз се прибрах ..погледнах си пак потрошената количка и се замислих кое ще е най-доброто наказание за селянина ?

Естесвено аз се прибрах ..погледнах си пак потрошената количка и се замислих кое ще е най-доброто наказание за селянина ?
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Бате същия случаи имах и аз с една съседка при баба ми.Видях я как ми изрита калника и отидох да си искам парите за нов и да я питам защо го изрита.Незнам как се сдържах да не и разбия носа,ма нали е жена...Тя се направи на интересна и нито ми отговори защо го е ритнала нито пари ми даде.Питах баба ми дали има кола и коя е.Тя ми я показа и вечерта минах и и залях предниа капак със смивка Терминатор.Ефекта беше поразителен
Знам, че тази постъпка не е правилна,ама нали има една поговорка:На зло куче,зла тояга 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”