нещата стоят така:
пръскалката на задната чистачка започна да пръска наляво надясно и се движи струята заедно с чистачката (от изчетеното от мен в форума, разбрах за проблем с някаква тръбичка),
но другото нещо което повече ме притеснява е, че алармата започна сама да се се включва и да пищи. Отидох при човек, който разбира от аларми и ми каза, че някоя врата не е затворена и за това се включва алармата и пищи(а всички са затворени),плафоните също си правят каквото си искат относно светенето.
Но забелязах че където е заключващия механизъм на 5-тата врата всичко е мокро (пак от изчетеното в форума, разбрах за проблем с микроключето най-вероятно причинено от водата)
според вас колеги правилно ли съм се ориентирал.
проблем при голф 4 с задна чистачка и в последствие алармата
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем при голф 4 с задна чистачка и в последствие алармата
1. Хората пари дават пръскалката да се движи с чистачката, но когато е качествено направено. При теб се е получил ефекта с дефекта, както каза счупена тръбичка.
2. Човека с алармите толкова и разбира явно, щом не ти е казал, че е от микро ключето.
3. Положението е следното:
- пръскалката се чупи - започва да пръска вода и в купето.
- водата се стича по кората и излиза някъде около бравата и близките възможни места
- пътя на водата минава покрай микро ключето на бравата, което клеясва, дава лъжливи сигнали като например не затворена врата, от където алармата се включва, а и плафоните не загасят.
Това накратко, подробностите в търсачката.
2. Човека с алармите толкова и разбира явно, щом не ти е казал, че е от микро ключето.
- водата се стича по кората и излиза някъде около бравата и близките възможни места
- пътя на водата минава покрай микро ключето на бравата, което клеясва, дава лъжливи сигнали като например не затворена врата, от където алармата се включва, а и плафоните не загасят.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Tipsy написа:1. Хората пари дават пръскалката да се движи с чистачката, но когато е качествено направено. При теб се е получил ефекта с дефекта, както каза счупена тръбичка.
Теча от задната чистачка ти е прецакал микро ключето на бравата на задния капак

- n1kSy
- Автомобил: VW PASSAT B5.5
- Двигател: AVF 2002
колко парички да си приготвя за микроключето горе/долу ако може да ме ориентирате ?
благодаря за отговорите
благодаря за отговорите

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
n1kSy написа:колко парички да си приготвя за микроключето горе/долу ако може да ме ориентирате ?
благодаря за отговорите
Трудно ще го намериш като отделна част. Сменя се бравата с такава от моргата. Около 50лв вървят.
ПП: Понякога става с почистване, може първо това да пробваш.
- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
Сваляш твоето отиваш в магазин за електроника,показваш твоето ключе и ти дават ново подобно,но с леко изместени дупчици сравнение с оригиналната.Преправяш махаш пластинката от новото микре и монтираш на колата.Ключето струва 1 лв.
Успех.
Ако искаш да ти покажя какво е ключето.пиши ми на лично.
Успех.
Ако искаш да ти покажя какво е ключето.пиши ми на лично.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”