Всяка информация за състоянието на пътя,от къде да мина и къде дебне КАТ е добре дошла.

Благодаря предварително.
ПС:Малка промяна в нещата...

LILO&STICH написа:Пробвай в другия форум

Що се правиш на ударенDead man написа:LILO&STICH написа:Пробвай в другия форум
А ?
В кой ??
Питам сериозно...

Dead man написа:Вече ме е яд че попитах....

). Някъде на 132-133 км ти се пада - пътя за Свиленград се отбива вдясно, веднага като слезеш от магистралата имаше нещо 60 или 40, не помня, ама спазвай ограниченията покрай целия Пловдив. На 9 км след Плд пак имаше 60 (ляв завой веднага след мостче), може да дебнат и там. Кротко по селата, по всички села. Поповица - цялата, от-до. Върбица - веднага след края на селото има нагорнище, не се изсилвай, на билото има 50. Мн вероятно да дебнат и на края на Клокотница (цялото село е на права и като седнат на края, дебнат още от самото начало
). Някъде на 132-133 км ти се пада - пътя за Свиленград се отбива вдясно, веднага като слезеш от магистралата имаше нещо 60 или 40, не помня, ама спазвай ограниченията покрай целия Пловдив. На 9 км след Плд пак имаше 60 (ляв завой веднага след мостче), може да дебнат и там. Кротко по селата, по всички села. Поповица - цялата, от-до. Върбица - веднага след края на селото има нагорнище, не се изсилвай, на билото има 50. Мн вероятно да дебнат и на края на Клокотница (цялото село е на права и като седнат на края, дебнат още от самото начало  ). Нагорнището след Клокотница - в края му пак има 50, мисля - крият се зад завоя. После ти си си пак направо, ама моите спомени са дотук
). Нагорнището след Клокотница - в края му пак има 50, мисля - крият се зад завоя. После ти си си пак направо, ама моите спомени са дотук  

Сега къде дебне Кат по пътя Пловдив-Хасково и да ти обясня пак няма да ме разбереш,защото не си идвал насам,съвета мие на всяко село по пътя си спазвай табелите че дебнат с камери,особено в и около Първомай и околните села,където видиш табела РАДАР намаляй.Когато наближиш Хасково по точно минеш с.Клокотница малко след него има изкачване,там задължително намали че дебнат в началото и края на големият паркинг,той и е старият път към Хасково покрай Кенана.След това продължаваш на околовръстното,има табела Хасково която в момента я няма(май е на вторични),там отбиваш в Хасково и се обаждаш за по една бира
 Сега къде дебне Кат по пътя Пловдив-Хасково и да ти обясня пак няма да ме разбереш,защото не си идвал насам,съвета мие на всяко село по пътя си спазвай табелите че дебнат с камери,особено в и около Първомай и околните села,където видиш табела РАДАР намаляй.Когато наближиш Хасково по точно минеш с.Клокотница малко след него има изкачване,там задължително намали че дебнат в началото и края на големият паркинг,той и е старият път към Хасково покрай Кенана.След това продължаваш на околовръстното,има табела Хасково която в момента я няма(май е на вторични),там отбиваш в Хасково и се обаждаш за по една бира  Изхода на Хасково мога и аз да ти го покажа
 Изхода на Хасково мога и аз да ти го покажа  Ако продължиш на околовръстното ще видиш един мост,ти продължаваш напред не се качваш на него но внимавай че дебнат по някога и под моста(дебнат да ебн@т)След 2-4км ще видиш ограничение 60 с табела радар,намали че и там често дебнат,след това е с.Подкрепа,като преди селото има полицейска будка и камери,внимавай че много обичат да стоят по селата и да дебнат с Бай Брадър,а той вижда всичко,също внимавай и по разклоните за селата че и там съм ги виждал.Така след като наближиш Харманли,веднага след табелата намали на 50 че и там дебнат и малко по навътре преди моста.Продължаваш и следваш пътя в зависемост къде искаш да отидеш в Харманли.
 Ако продължиш на околовръстното ще видиш един мост,ти продължаваш напред не се качваш на него но внимавай че дебнат по някога и под моста(дебнат да ебн@т)След 2-4км ще видиш ограничение 60 с табела радар,намали че и там често дебнат,след това е с.Подкрепа,като преди селото има полицейска будка и камери,внимавай че много обичат да стоят по селата и да дебнат с Бай Брадър,а той вижда всичко,също внимавай и по разклоните за селата че и там съм ги виждал.Така след като наближиш Харманли,веднага след табелата намали на 50 че и там дебнат и малко по навътре преди моста.Продължаваш и следваш пътя в зависемост къде искаш да отидеш в Харманли. 

Dead man написа:simo и enigma79

А от Харманли до Смолян ??
tdi90 turbo написа:Dead man написа:simo и enigma79

А от Харманли до Смолян ??
от Харманли през Хасково,после Кърджали,от там Ардино,през селата и в Смолян най близкият маршрут но с доста завои,иначе връщане до Поповица и от там Асеновград и нагоре
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта