София-Харманли-Смолян-Харманли-София
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: София-Харманли-Смолян-Харманли-София
Хасково - Златоград пътувах миналата година и пътя не беше лош. Ако не се бъркам Златоград - Смолян е ремонтиран и трябва и той да е ОК.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:Хасково - Златоград пътувах миналата година и пътя не беше лош. Ако не се бъркам Златоград - Смолян е ремонтиран и трябва и той да е ОК.
Аз пътувам редовно до Неделино и понякога до Смолян,пътя е перфектен,само да се внимава за големи животни с напращяли вимета и с влажни очи по пътя,особено вътре в селата

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Харманли-Хасково-Кърджали-Ардино-с.Леска-Смолян
На влизане в Кърджали има милиция...внимавай, спазвай всички ограничения!
След Ардино, пътя е добър, няма дупки но е с много завои, много по кратък и живописен и ако следваш табелите за Смолян, няма как да се объркаш !
За нищо на света не минавай през Джебел-Фотиново-Златоград-Мадан-Смолян
1-ви участък:
Джебел-Фотиново е отврат......адски много изненадващи дълбоки дубки, скубех си косите от яд и хиляди пъти съжалявах че не минах през с.Генерал Гешево и с.Устрен !!!
viewtopic.php?f=61&t=320759
2-участък :
От Златоград до разклона за Неделино близо 5км пътя е с много дупки !!!
Лек път от мен, спазвай стриктно ЗЗДП за да няма "ОХ" и си вземи карта на България
П.С.
тук може да отседнеш, ако закъсаш, невероятен и евтин хотел:
http://hotel-varbinski-most.hit.bg/
След Ардино, пътя е добър, няма дупки но е с много завои, много по кратък и живописен и ако следваш табелите за Смолян, няма как да се объркаш !

1-ви участък:
Джебел-Фотиново е отврат......адски много изненадващи дълбоки дубки, скубех си косите от яд и хиляди пъти съжалявах че не минах през с.Генерал Гешево и с.Устрен !!!
2-участък :
Лек път от мен, спазвай стриктно ЗЗДП за да няма "ОХ" и си вземи карта на България

П.С.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
petko5 написа:Харманли-Хасково-Кърджали-Ардино-с.Леска-Смолян
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-ви участък:
2-участък :
П.С.
Следващият път мини през Ардино,щом през по горният си си скубал косите,по вторият не знам кои косми ще си скубиш

Саше на влизане в Кърджали след голямото надолнище винаги чака една синя Астра с камера насочена към тези които влизат и нямам как да я видиш,почти винаги е там така че внимавай.Отделно че преди лекият завой след спускането пътя е пълен с дупки,така че и това е още един повод да намалиш.
Да допълня че забравих,във всички родопски градове,Златоград,Мадан,Смолян имат в началото на влизане в градът КАМЕРИ,карай си спазвайки ограничението,отделно и там са оборудвани с подвижни такива

Последна промяна от gr_kanev на Пет 11 май 2012 18:56, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
-
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:petko5 написа:Харманли-Хасково-Кърджали-Ардино-с.Леска-Смолян
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-ви участък:
2-участък :
П.С.
Следващият път мини през Ардино,щом през по горният си си скубал косите,по вторият не знам кои косми ще си скубиш![]()
Саше на влизане в Кърджали след голямото надолнище винаги чака една синя Астра с камера насочена към тези които влизат и нямам как да я видиш,почти винаги е там така че внимавай.Отделно че преди лекият завой след спускането пътя е пълен с дупки,така че и това е още един повод да намалиш.
колега аз мисля че пътя е перфектен казах с доста завои иначе е добър даже много добър,с един приятел бяхме на пампорово от там аз си тръгнах към Харманли,а той реши да посети Златоград и в такава дупка се бе метнал 1 метър дълбока

Последна промяна от gr_kanev на Пет 11 май 2012 18:57, променено общо 1 път.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз в месеца поне един път пътувам на там,така че пътя ми е ясен и смея да твърдя че по добър път за мен няма от този който съм показъл на картата.Направих грешката един път да мина през Ардино иии за малко да строша колата,то не бяха тясни завой,то не бяха камъни по пътя,то не бяха дупки и кратери по тоз тясен път и накрая изгубеното време че колата доста често повече от 50-70км в час не може да вдигне.А по другият път спокойно си вдигах и над 100км в час.Извода си правете Вие,отделно имах и някъде едно зимно приключение по този път,нито пропаднах в голями дупки,нито закъсах в снега.Най добрият път за мен като време,пътна настилка е именно този който съм дал по горе,поне според мен 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Това че не можеш да караш по завои не означава че пътят е скапан!
Миналата година последно минах от там ( Смолян - Ардино - Кърджали ) и пътят беше екстра. Все пак внимавай с местните състезатели дето всеки ден/месец минават от там, карат с 40 по завоите ( и 100+ на правите ) и за тях колкото и да е широко, все им е тесно та затва карат в двете ленти с все банкетите
.
Миналата година последно минах от там ( Смолян - Ардино - Кърджали ) и пътят беше екстра. Все пак внимавай с местните състезатели дето всеки ден/месец минават от там, карат с 40 по завоите ( и 100+ на правите ) и за тях колкото и да е широко, все им е тесно та затва карат в двете ленти с все банкетите

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Това че не можеш да караш по завои не означава че пътят е скапан!
Миналата година последно минах от там ( Смолян - Ардино - Кърджали ) и пътят беше екстра. Все пак внимавай с местните състезатели дето всеки ден/месец минават от там, карат с 40 по завоите ( и 100+ на правите ) и за тях колкото и да е широко, все им е тесно та затва карат в двете ленти с все банкетите.
Като няма какво да кажеш защо изобщо се обаждаш?
Това доста често се започва с,когато бяхме млади ходихме там и там,ама сега като удартяхме иии само у клозета стоим(или пред компа)Аз го казвам че в месеца поне един курс имам на там и отделно за тази една година имаше зима с сняг и след снега нали знаеш какво става с пътя???? Защо трябва да оспорвате нещо и някого,просто май само за спорта го правите.А и имам един въпрос,с колко трябва да караш по завоите?Питам защото виждам че си майстор на волана

Нека Сашо да пише от къде е минал и какъв е пътя,така ще е най добре че повечето сами на себе си не вярвате,а какво остава на хората.С това недоверие как ли оставяте толкова близко инструмента си до задният си двор

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Караш с толкова, с колкото можеш, и така че да не създаваш опасност за себе си и околните! Ако трябва караш и с 20.. но е смешно и малоумно по правите да изпреварваш все едно си на рали, а в завоите да се влачиш като на парад... а на всичко отгоре и да ги сечеш все едно ги взимаш с 200!
И да.. зимата може да е променила нещо, но надали чак толкова. И все пак основниия недостатък, който изтъкваш на въпросния път са завоите..
И да.. зимата може да е променила нещо, но надали чак толкова. И все пак основниия недостатък, който изтъкваш на въпросния път са завоите..

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Караш:roll:
Ами изтъквам завой поради поради това:
Ако пътуваш за 1ви път както тука е с Сашо не знаеш какво да очакваш след завоя,дупки,камъни или много остър завой.От това ти влизаш с ниска скорост в завоя,от там по ниска скорост.Ето какво се случи когато минах по този път за 1ви път и за сега ми е последен,завой ускорявайки и хоп камък на пътя,нямаше време за реакция и добре че знам добре служебната барака та прецених че няма да закачи бронята,ама картера щеше и затова инстинктивно го врязах под гредата която беше до картера

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Колеги, нека да не се караме и доказваме кой е по-по най , става ли ?
Всеки е дал мнение от къде е по-добре да се мине
Нека колегата "Dead man" сам прецени от къде да мине, ако реши да тръгне !
Моето мнение е ясно, защото съм минал на 15 04 2012год, но аз съм прав за себе си
Колегата "Muncho" също е прав за него си....
Колегата "enigma79" е прав за него си...., както и всички останали които са дали и ще дадат мнение
п.с.
Колега "Dead man" , взимаш една пътна карта на България, слагаш я в колата и тръгваш.
2: Наистина внимавай с местните джигиди, имай едно наум и драсни една мнение след като се върнеш
Лек път от мен и весели празници
Всеки е дал мнение от къде е по-добре да се мине

Нека колегата "Dead man" сам прецени от къде да мине, ако реши да тръгне !
Моето мнение е ясно, защото съм минал на 15 04 2012год, но аз съм прав за себе си

Колегата "Muncho" също е прав за него си....

Колегата "enigma79" е прав за него си...., както и всички останали които са дали и ще дадат мнение

п.с.
Колега "Dead man" , взимаш една пътна карта на България, слагаш я в колата и тръгваш.
2: Наистина внимавай с местните джигиди, имай едно наум и драсни една мнение след като се върнеш

Лек път от мен и весели празници

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Ако ти се прави рали със обикновенна кола мини през Ардино
между другото има страшно много дупки по този маршрут особенно вътре в Ардино(до автогарата)патрулки има често на излизане от града..
в селата около Ардино не стоят поне не съм виждал до сега..
след табелата Смолян спазвай ограничението , че много често стоят на 50 метра от табелата (след десния завой след табелата) в самия град имало камери но несъм ги забелязал до сега но не е лошо да зпазваш ограниченията
Пътя през Златоград се удължава едва с 15 километра мисля но за разлика от това си караш спокойно без да правиш бицепс по дясната ръка

между другото има страшно много дупки по този маршрут особенно вътре в Ардино(до автогарата)патрулки има често на излизане от града..
в селата около Ардино не стоят поне не съм виждал до сега..
след табелата Смолян спазвай ограничението , че много често стоят на 50 метра от табелата (след десния завой след табелата) в самия град имало камери но несъм ги забелязал до сега но не е лошо да зпазваш ограниченията
Пътя през Златоград се удължава едва с 15 километра мисля но за разлика от това си караш спокойно без да правиш бицепс по дясната ръка

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Саше, от където и да минеш все тая - в България сме
Дупки, дупки, дупки коооолкото искаш. Колкото вървим напред във времето, толкова по-зле стават пътищата
Ела да видиш сега как ремонтират пътя - кръпка в кръпката правят
и си мислят, че правят нещо 

- Dead man
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Бях там,видях и оцелях...
На отиване от Пловдив направо отидох в Смолян. Пътят до Асеновград е супер,но от там до Чепеларе карах с едно на ум... !!!
Сега пътното прави ремонт на пътя и на места не са сложили новата покривка и
Няма никаква маркировка...
Пътят от Чепеларе до Смолян беше АД !!!!
Около Пампорово имаше зверски дупки и огромни липси на асфалт...
От Смолян до Ардино карах внимателно и пътя става-не е кой знае какво,но е приличен.
От Ардино до Кърджали на места имаше огромни дупки,но с повече внимание се минава без последствия.
Кърджали-Хасково-Харманли :
Пътят е доста добър,няма кой знае какви дупки,но няма никакви табели...
На прибиране от Харманли към Хасково валя проливен дъжд и пътя се наводни доста опасно от към банкета..
Иначе за 2 дни и към 700 км съм доволен от пътя-очаквах доста по-зле да са нещата..
Благодаря на всички помогнали да оцелея...

На отиване от Пловдив направо отидох в Смолян. Пътят до Асеновград е супер,но от там до Чепеларе карах с едно на ум... !!!

Сега пътното прави ремонт на пътя и на места не са сложили новата покривка и

Няма никаква маркировка...

Пътят от Чепеларе до Смолян беше АД !!!!

Около Пампорово имаше зверски дупки и огромни липси на асфалт...

От Смолян до Ардино карах внимателно и пътя става-не е кой знае какво,но е приличен.
От Ардино до Кърджали на места имаше огромни дупки,но с повече внимание се минава без последствия.
Кърджали-Хасково-Харманли :
Пътят е доста добър,няма кой знае какви дупки,но няма никакви табели...

На прибиране от Харманли към Хасково валя проливен дъжд и пътя се наводни доста опасно от към банкета..

Иначе за 2 дни и към 700 км съм доволен от пътя-очаквах доста по-зле да са нещата..
Благодаря на всички помогнали да оцелея...

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Другия път нали знаеш,че няма да може да минеш просто така покрай нашия край