Колебаем дали да не вземем на жената само за градско едно Поло. Проблемът е, че не съм запознат с моделите, а с четенето из форума съвсем се обърках. По принцип сме се ориентирали да е след 1999 година и до 3000 лева. Има доста съблазнителни оферти на коли с бензинов двигател 1.0. Ако може накратко да ми дадете положителните и отрицателните страни на този двигател. Все пак между вас има хора, които на живо са се сблъсквали и имат практически опит. Иначе се заглеждаме към 1.4 ама сигурно там има доста модификации. Всякакъв вид мнения и препоръки ще са от полза.
Ако пък съм сбъркал раздела, извинения.
Polo 1.0
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 1.0
Значи твърдо 1.0 отпада. Офертата е добра, но не съвпада с нашите изисквания, а ми е доста далече.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Колега, 1.0 не!
Няма кой знае колко модификации на другите, но така като те слушам сте си за 1.4 APQ или 1.6 АЕЕ 8 клапанови мотори съответно 60 и 75 коня. За да си нямаш главоболия не се заглеждай по двувалките (16V)
без да се заяждам с колегите, които карат такива, разбира се!
Палиш и гедаш да не играят оборотите, за ръжда няма нужда да споменавам
Добре е да я види и твой човек с компютър и така...
Успех и дано скоро намерите вашето поло
Няма кой знае колко модификации на другите, но така като те слушам сте си за 1.4 APQ или 1.6 АЕЕ 8 клапанови мотори съответно 60 и 75 коня. За да си нямаш главоболия не се заглеждай по двувалките (16V)

Палиш и гедаш да не играят оборотите, за ръжда няма нужда да споменавам

Успех и дано скоро намерите вашето поло

- miitaka
- Автомобил: POLO 1.0 i
- Двигател: AER 1998
И 1.0 не е лош,ако предишния му собственик е бил съвестен стопанин! Подчертано икономична кола,особено на градско! 

аз карам такава, 1.0 2000г. 4 врати, за сега сам доволен, с 90км/ч хар4и 4.5, ако караш 110-130 се качва на 5-5.5л., градско 6.5 лете и 7.5 зимата. на далаг пат може спокойно да пуснеш климатика.
Бензиновия е много по лесен за подражка, за сега не сам имал ядове освен малки които са си нормални за 12 те години, не сам и чувал че имат дефекти.
За жена и за агресивни шофъори е перфектна, бавно се засилва, не варви много като я настъпиш
аз лично не бих продал за под 4000, ако си намерил за 3000 и е чиста колата....
Бензиновия е много по лесен за подражка, за сега не сам имал ядове освен малки които са си нормални за 12 те години, не сам и чувал че имат дефекти.
За жена и за агресивни шофъори е перфектна, бавно се засилва, не варви много като я настъпиш

аз лично не бих продал за под 4000, ако си намерил за 3000 и е чиста колата....
- miitaka
- Автомобил: POLO 1.0 i
- Двигател: AER 1998
Ето това е ! 

Незнам аз със моят 1.0 AER не съм имал проблеми, около 70 000 км.
Като се има впредвид че автомобилът е вече на 240 000 км. За градски автомобил е най-доброто, за извън града макар и 1 път в годината е мъка.
Автомобилът не е от значение, от значение е човека който се грижил/грижи за него.
Като се има впредвид че автомобилът е вече на 240 000 км. За градски автомобил е най-доброто, за извън града макар и 1 път в годината е мъка.
Автомобилът не е от значение, от значение е човека който се грижил/грижи за него.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”