Проблема е следния.Купих си един голф 4 тди 116 пд.но беше с ударено турбо.перките бяха малко по зле от това дето сам снимал в момента(3-тото)и реших да го сменя макар че колата си вървеше но не както трябва.Купих 2-ро изчистих цялата турбо система +кулера то изкара около 10000км.и скъса оста.Купих 3-то(за втора употреба говоря но перфектни)пак изчистих цялата система защото я беше напълнило с масло пак и знам ли с какво още и сичко си беше добре.Но в един момент колата почна да забива и разбрах че геометрията е блокирала след като я прекарах на канал и бутнах пръчката на геометрията и вече бях сигурен,вчера свалям турбото до го чистя и се оказва ше пак е ударена перката на студената част(на снимка се вижда дори по стената си личат ударите от това нещо каквото и да е то вече не знам кво да правя всеки път чистя перфектно системата и си го правя аз не някои измислен майстор които да го претупа и да не я изчисти перфектно.
изчистих геометрията перфектно и сега имам 2 въпроса:
1.от какво може да се полушава този проблем ???
2.да го слагам ли пак това турбо след като го изчистих(вижте снимката)и сега геометрията си е перфектна но перките не са.но работи.
Ако може някой да даде съвет че мисля утре да я събирам.Какво мислят по компетентните?????
мерси предварително.

3-то турбо за 47000км.проблем?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”