Има ли оригинален климатроник на Венто?
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли оригинален климатроник на Венто?
Различни са, какво нахапахте човека
- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Разбирачо, от 1998г. карах Венто 5-6г., ти тогава какво караше, че не се сещам.... както и да е.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стига глупости 

Последна промяна от parno на Пет 11 май 2012 20:29, променено общо 1 път.
- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Ми не, може би малко съм попрочел, за разлика от теб. И да - август 1994г. се сменя модела, води се модел '95 и е с табло от Голф. Пише го в немските форуми - ползвай гугъл. Освен това зависи за коя държава е поръчката.
Голям ОФФ стана...
Голям ОФФ стана...
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Много се радвам ,че за една вечер темата стана две страници ама никой така и не ми показа снимка на Венто с "вентово"табло и с оригинален климатроник.Тия от мобилето съм ги прегледал много отдавна както и всички български сайтове за продажба на автомобили ,а освен това и немските и не открих таквоз чудо,всичките са с табло на Голф 3 !
Колегата с каталога дай да го видим тва Венто снимай го в каталога да му видя таблото !
Колегата с каталога дай да го видим тва Венто снимай го в каталога да му видя таблото !
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
ТАЗИ тема чел ли си я?Може да ти е полезна. 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Естествено, че има с климатроник.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
didkoltd написа:...
Понеже не разбрах, дали като цяло не си виждал такова табло или такова в комбинация с климатроник, ето линк със снимка на "вентово" табло:
http://www.netcarshow.com/volkswagen/19 ... per_04.htm
-
- Low rider
Това е с климатик.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Намерих една снимка на Вентово табло с климатроник, ама дали не е присаждан, не знам...

-
- Low rider
Аз не знам Дидо всъщност какво не ти е ясно
Като така или иначе ще го присаждаш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Лично аз съм удовлетворен от темата,стефанчо ме убеди във формата на "вентовото" табло.А дали е с климат-не се интересувам.Старата форма е действително по-приятна за окото,но не бих сменял сегашното.Спасих се от собствена заблуда,не бях виждал,пък и не съм търсил особено.Ама за климатика,зоната на панела не е ли еднаква с Голфа...или пак не съм догледал снимките?
- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Пиши в понеделник по темата или на ЛС да го сканирам като съм на работа, че само там имам скенер.didkoltd написа:Колегата с каталога дай да го видим тва Венто снимай го в каталога да му видя таблото !
Освен това вентовото табло НЕ СКЪРЦА по неравности, за разлика от почти всеки Голф 3.emo-gar написа:Старата форма е действително по-приятна за окото,но не бих сменял сегашното.

На Vento GL и барчето между седалките е високо и с кожена ръчна, но и това е дискутирано -

За предната броня, лайсните по вратите и доста други разлики - също...
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
golfmk1 написа:Аз не знам Дидо всъщност какво не ти е ясноКато така или иначе ще го присаждаш.
Илиане интересува ме точно комбинацията от табло на Венто /както тука ги наричате преди 95-та година Венто/да е в комбинация с климатроник фабрично при това!
Целта ми е такава,че искам да си сложа климатроник на моето Венто което е 93-та година и си е с табло на Венто за мен другите са си Голфови табла ако ще да се монтират и на Порше 911 карера.Не съм започнал още монтажа,но на пръв поглед ми се появи един проблем в монтажа и понеже сменям абсолютно всичко за да стане колата като оригинално излязла от завода с климатроник за да си реша проблема трябва да се побългарява клапата на централната конзола на двойните духалки.Разлика идва от това ,че самите панели на които седи клапата на двете табла са различни и за да се монтира моторчето което отваря и затваря клапата трябва да се преправя и да се насажда на вентовата конзола.Т а заради това питам дали има таквоз нещо оригинално защото ако има да си търся и да си стане оригинално а, не да го преправям!
П.С Снимката която е дал по-нагоре колегата Weezy е от темата на колегата ishodov който е направил точно това което и на мен ми предстои.Писал съм му и на него да каже как се е справил с този проблем предполагам ,че го е преправял ,но още не ми е отговорил.
-
- Low rider
Можеше с това да започнеш
Кутията на самото парно от 93 година до 97 година за климатроник на голф и венто е една и съща 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”