Проблем с капак на резервоара Голф 4
Проблем с капак на резервоара Голф 4
Колеги като натисна копчето за отваряне на капака се чува обичайния звук което означава че електрониката си ОК обаче капака не се открехва както обикновенно а си стои така и трябва да бъркаш с нокти за да го доотвориш... Някои има ли представа какво е заминало и какво е за смяна?
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с капак на резервоара Голф 4
колета имах подобен проблем вътре има механизъм намира се в багажника и е на много кофти место мисля че се махаха пласмасите отстрани където ляга кората говоря за дясната страна от където е резервоара капачката и също по спомен и велтерната кора тоест на калника отвътре отстрани в дясно сваляш и търсиш машинка но това го прави като отвориш капачката влез в колата натисни бутона и някой през тва време да следи кво става трябва да се мърда едно като шишче ако не се мърда значи машинка ако се мърда слабо смажи го с нещо!!!машинката се отвърта със звездичка казвам ти го щото много трудно можеш да разбереш с каква глава е болта местото е отврат пиши като разрешиш проблема дано съм ти помогнал поздрави
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
ето какво представлява машинката и е със 2 болчета и се развиват с кръстата отверка извинявам се бях забравил днес случайно видях старата машинка и е снимах дано съм ви улиснил
Колега мерси за снимките:) Друго е като знам какво да търся 

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Bundy написа:Колега мерси за снимките:) Друго е като знам какво да търся

- justis
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам същият проблем. Палецът се прибира и освобождава капачката, но тя не се отваря, трябва да се отвори принодително с ръка (което е проблем, ако се опиташ да заредиш и няма кой да асистира
). Тези дни ще го разглобя и ще проверя какъв е проблема. Имам съмнение, че прожинката отваряща капачката не работи (или я няма). Та въпроса ми е, има ли как да се добера до тази пружинка без да изваждам резервоара, или сексът трябва да е пълен?
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
justis написа:И аз имам същият проблем. Палецът се прибира и освобождава капачката, но тя не се отваря, трябва да се отвори принодително с ръка (което е проблем, ако се опиташ да заредиш и няма кой да асистира). Тези дни ще го разглобя и ще проверя какъв е проблема. Имам съмнение, че прожинката отваряща капачката не работи (или я няма). Та въпроса ми е, има ли как да се добера до тази пружинка без да изваждам резервоара, или сексът трябва да е пълен?
Според мен колега не се отваря на пълно ако се отваряше на пълно би трябвало да ти се отваря и капачката сама като натиснеш бутона!!!Погледни да не заяжда някъде може да пробваш и да го смажеш тва нещо пласмасовото шешче,където играе ролята да се вдига и сваля където освобождава капачката да се отвори!!!Вече ако не стане с тва иска сваляне на машинката и после да споделя,че е задължително колеги да я цинтровате при качването !!!Не е трудно просто трябва да имате човек та да натиска бутона и да видите дали функционира пласмасовото шишче където се мърда нагоре и надолу и запомнете как сте я свалили и по същия начин трябва да е сложсте!!!Мисля че със шкурка минавах пласмасовото на шишчето ОТСТРАНИ да може по лесно да се вдига и сваля по спомен но не го истанявайте прекалено видите ли че действа нормално вече сте готови тва беше моя трик при мене!!!! успех и пишете резултати
-
vladimir_dimov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги при мен е същия проблем. Какво установих. Като натисна копчето се чува характерния звук и палеца се прибира напълно. работата е там, че нищо не избутва капачето навън като се прибере палеца и то си остава в същото положение и палеца пак си го заключва.
Почистете си копчето за отваряне на капака. Проблема се отваря, колко съм се чудил и съм отварял машинката и накрая реших да почистя копчето и взе че стана !
vladimir_dimov написа:Колеги при мен е същия проблем. Какво установих. Като натисна копчето се чува характерния звук и палеца се прибира напълно. работата е там, че нищо не избутва капачето навън като се прибере палеца и то си остава в същото положение и палеца пак си го заключва.
При теб колега, погледни там където щтрака капака има една пластина която избутва капака. Виж дали не е счупена и дали е там.
-
vladimir_dimov
- Автомобил:
- Двигател:
мисля че я няма - или не знам как изглежда по-точно, но определено на там ми върви проблема, ако някой ми покаже как изглежда и от къде мога да намеря нещо, с което да реша проблема, ще съм му много благодарен
-
suliopulio87
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте и аз имам същия проблем от скоро,пробвах да смажа езияето с масло но пак не стана,не съм сигорен обаяе яе напално се вдига езияето при натискане на бутона,на отворена капачка се виьда яе се вдига догоре,но дали при затворена капачка се вдига напално ?
пробвах и с копчето лъснох го но не стана нищо

пробвах и с копчето лъснох го но не стана нищо

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”