Тапицерски плат
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
Тапицерски плат
Извинявам се темата ако не е за тук но съм от Казанлък и тук такива платове не мога да намеря.Моля някой ако знае от Ст. Загора къде се продават такива платове да ме упъти замислил съм да си сменям тапицериите на на вратите.
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
Re: Тапицерски плат
здравей.преди да правиш каквото ида било се подсигури че си намерил точното лепило с което да лепиш тъйкато много видове лепила просто пропиват през плата и после става мазано.
относно плата аз си избрах от магазин за платове един черен на ситни раета и стана чудесно.

- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
Защо не пробваш с изкуствена кожа, би станало по-добре. 

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
[quote="toni82"][/quote]
дай жокер за лепилото
дай жокер за лепилото

Колега и аз съм от Казанлък и търсих платове за тапициране на тавана,единствения магазин които открих е до малкото кръгово можеш да провериш ако ти хареса нещо.
- uJIuaTa
- Автомобил:
- Двигател:
push написа:дай жокер за лепилото
Бих препоръчал лепило Момент на Хенкел (направил съм с него на доста приятели таваните включително и моя преди 4 години и не е мръднал). Държи на доста високи температури до към 120 градуса по спомен.Доста добре като се има в предвид как се нагряват лятото таваните.
- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
И това лепило било добро:
http://www.denicom.bg/articledetails.php?ArticleID=94
http://www.denicom.bg/articledetails.php?ArticleID=94
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Доста интересно изглежда. А каква му е цената на това лепило? Като лепих една кора преди време точно такова търсех по магазините тук, ама не открих... 

- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм го ползвал, четох за него в друга тема. На линка има телефони, питай, ако ти трябва. 

- Kilara37
terek написа:Колега и аз съм от Казанлък и търсих платове за тапициране на тавана,единствения магазин които открих е до малкото кръгово можеш да провериш ако ти хареса нещо.
Колега къде на малкото кръгово да не е дрехите на килограм там бях гледал платове,и май ще пробвам това на Момент на Хенкел
Извинявам се, че ползвам темата на колегата за един въпрос. Става въпрос за следното. На мен ми се е разлепил плата на дясната колонка, успоредна на предното стъкло над таблото. Проблема е, че се е разлепил само плата, а дунапренената подложка си е останала на пластмасата на колонката. Та ако тръгна да го лепя според мен ще избие през плата. За това моля за съдействие за тези дето са лепили. Ще избие ли примерно Moment-а на Хенкел.
- Kilara37
uJIuaTa написа:push написа:дай жокер за лепилото
Бих препоръчал лепило Момент на Хенкел (направил съм с него на доста приятели таваните включително и моя преди 4 години и не е мръднал). Държи на доста високи температури до към 120 градуса по спомен.Доста добре като се има в предвид как се нагряват лятото таваните.
Това лепило в опаковки за силикон ли е или в други опаковки