Видях, че не е на щипки, което означава, че вероятно се сваля кората на вратата на багажника... Видях че има 2 винта при 2те дръжки за затваряне на багажника, но след като ги махнах нямаше никакъв резултат и кората не помръдваше, което ме кара да мисля, че има доста и трудно свалящи се щипки, които я държат... Като цяло търся повече инфо, тъй като са ми изгоряли 2 от лампичките на въпросния дълъг стоп на багажника, което не е фатално, но просто дразни...
Стоп на багажника за VW Polo 4 тип 9N
Стоп на багажника за VW Polo 4 тип 9N
Здравейте, нов съм тук и тъй като не намерих никъде другаде в нета информация за това как се сваля стопът на багажника за моето Поло, реших, че това е подходящото място 
Видях, че не е на щипки, което означава, че вероятно се сваля кората на вратата на багажника... Видях че има 2 винта при 2те дръжки за затваряне на багажника, но след като ги махнах нямаше никакъв резултат и кората не помръдваше, което ме кара да мисля, че има доста и трудно свалящи се щипки, които я държат... Като цяло търся повече инфо, тъй като са ми изгоряли 2 от лампичките на въпросния дълъг стоп на багажника, което не е фатално, но просто дразни...
-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Re: Стоп на багажника за VW Polo 4 тип 9N
На щипки е ,да. Аз скоро свалих мойта кора. Дърпай смело, като люшкаш наляво и надясно. 
От моя светят само 3 диода.Свалих го,но после се оказа,че е залепено и неможах да ги сменя.
uomoto написа:На щипки е ,да. Аз скоро свалих мойта кора. Дърпай смело, като люшкаш наляво и надясно.
Да разбирам, че кората на багажника е на щипки? Страх ме е да не ги начупя, защото наистина не помръдва след като сваля винтовете.
-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
И мен ме беше страх, но като го хванах здраво с двете ръце ги откопчах 1 по 1. 
- plamen_vv
- Автомобил: Polo 9N3
- Двигател: BBM 2008
uomoto написа:И мен ме беше страх, но като го хванах здраво с двете ръце ги откопчах 1 по 1.
И аз я свалих кората на същия принцип и за щастие нямаше жертви от към щипките. Наистина са доста корави
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”