toshara написа:Във Варна съм виждал един син МК5 R32,изглежда ми напълно оригинален...Джанти,брони,всичко е наред отвън,дано и мотора да е...Иначе редовно си виждам един Touareg R36 тук наблизо
GALIANO написа:Най-сетне дойде![]()
Като пропуснем момента в който видях колата ми да се кара от напълно непознати хораи цицината на гумата,която направих след влизане в една "малка"
Момчетата от автокъщата просто се забавляваха.На въпроса “защо ми карате колата" отговора беше "ами не сме карали такъв Голф никога "![]()
Направо нямам думи
morfei1 написа:Има, има и не е мираж. Ето снимки от феста, някой колега я е щракнал![]()
refresh4o написа:днес тук при приятелката ми в село Цонево - Варненско имаше една R32 черна с чужда регистрация... ако я видя тези дни пак ще се поинтересувам малко за човека дали е от тук, че голяма находка на село с R32![]()
![]()
![]()
wolff1 написа:refresh4o написа:днес тук при приятелката ми в село Цонево - Варненско имаше една R32 черна с чужда регистрация... ако я видя тези дни пак ще се поинтересувам малко за човека дали е от тук, че голяма находка на село с R32![]()
![]()
![]()
ама дошъл е специално при приятелката ти или хехе?![]()
Vw_polo_16v написа:Преди известно време видях в Овча Купел един сив голф 4(мисля Р32) с пернишка регистрация.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта