извънградско не е засичана

bongou написа:Пичове,имам проблем - колата ми е Пасат В3 комби, 1.8GL, двигател RP, 1990г. С него обикалям назад напред по родината и до сега нямах проблем с отчитането на разхода за гориво при командировка - 7,1л./100км. /толкова пише в руското издание за ремонт на автомобила/. В един момент шефът ми видял на някакъв руски сайт catalog.auto.ru разход 6.4л./100км.(но там е даден един и същ разход за всички видове двигатели 1,8 бензин)и реши да ме отреже
. Единственото спасение е да намеря оригинална спецификация за моя автомобил. Моля за помощ
някой ако има такова дърто четиво, нека ми пише на ЛС, на "емайла" или да даде
vw101 написа:Въпрос към всички които имат или са имали такива коли- гледах каталожните данни за 2Е мотор,монтиран на Пасат.
Дават му 5.1/100 бензин за седан при скорост 90км/ч.Постижимо ли е в реални условия и до колко са верни тези данни?
muns61 написа:vw101 написа:Въпрос към всички които имат или са имали такива коли- гледах каталожните данни за 2Е мотор,монтиран на Пасат.
Дават му 5.1/100 бензин за седан при скорост 90км/ч.Постижимо ли е в реални условия и до колко са верни тези данни?
Това е моментен разход на прав равен път и е напълно реален.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта