enigma79 написа::banghead:hooligans написа:Хайде честито.
Бяхте хубави рекламни пионки на Бтвито, а от утре Ганьо продължава да си показва отношението към природата
Ако правилно те разбирам езък за образованието,езък за всичко.Ето затова няма да се оправим,как да ви го набие човек че това което направихме няма нищо общо с БТВ,да идеята е почерпена от там,но реално до тук.Толкова ли Вие гадно когато комшията ви направи едно добро дело,или съответно една общност,до кога ще стоим резделени а не единни.До кога като видите съседа да изплува и Вие по български ще му подливате вода,само и само да се провали,да не е с нещо над Вас.Аман от това недъгово мислене,в това ли се превърнахме Ние българите,сигурно всички които са си дали живота за майка България се обръщат в гробовете си.Не сме едно жалко бледо копие на тази държава,държава с велик народ,а сега е само с леви педали и женствени по съзнание мъже![]()
Ще ме извиняваш, че пак спамя, но можеш сам да си го набиеш, аз не желая да ти го набивам(както ти на образованието ми)!
Аз също НЕ желая, когато някой иска да си вдигне рейтинга да се обединява народа, а през другото време да плюеш самостоятелно как всичко те мачка!

Разбра ли за какво ти говоря или?
Май сме най-добрите в чистенето и мрънкането, друго не умеем.
Не, хич не ми е гадно, когато комшията е добре, измисли нещо или начин за печалба и т.н., даже се радвам и гледам с какво мога да съм му полезен

Който ме познава добре го знае. Недъгаво е твоето мислене и ще си остане такова и за напред, незнам защо

Народа е велик, ако трябва да чисти кочината на селяндурите, браво!
И нали знаеш, че хората, които чистиха, не са тези, които си хвърлят боклука през терасата.
С първосигналното ти мислене, няма да стигнеш далеч

ПП: Видя ли площада след концерта, ебаси чистниците