Здравейте
Набутаха ни с един щанд в Международния изложбен център на Цариградско в София, за 4 дни. Та въпроса ми е:
Колко визитки и брошури отиват на ден в едно изложение IEC.
На мен и на колегата съм направил по 100 визитки, та сега двамата имаме общо 200. Направил съм и 550 двустранни брошури, от едната страна на български от другата на английски. Вашия опит в изложенията какво показва, ще стигнат ли?
Колко визитки и брошури отиват на ден в едно изложение IEC
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колко визитки и брошури отиват на ден в едно изложение IEC
много зависи от изложението. и от посещаемостта
Ако е изложение за ядрени реактори едвали ще има много посещаемост - броят на людете купуващи ядрени реактори не е голям. Но ако е лов, риболов и свободно време - вече е съвсем различно
Ако е изложение за ядрени реактори едвали ще има много посещаемост - броят на людете купуващи ядрени реактори не е голям. Но ако е лов, риболов и свободно време - вече е съвсем различно
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Моя опит като бивш организатор събития в ИЕЦ три години сочи, че зависи от изложението.
На някоя тъпа изложба може да си раздавате визитките помежду си, на други да чакат на опашка за вашия щанд.
В твоя случай изложбите, които започват утре са от най-посещаемите, така че ще останете доволни.
За всички останали въпроси съм сигурен, че търговския отдел на ИЕЦ ще бъде отзивчив.

На някоя тъпа изложба може да си раздавате визитките помежду си, на други да чакат на опашка за вашия щанд.
В твоя случай изложбите, които започват утре са от най-посещаемите, така че ще останете доволни.
За всички останали въпроси съм сигурен, че търговския отдел на ИЕЦ ще бъде отзивчив.

Почти нещо като ядрен реактор ще продавам, единична бройка оборудване, за 150К. Като търговията на продукцията и пускането му в производство е под лицензионен режим в EС... Явно ще стигнат, направих си и една QR-визитка за всеки случай ->

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Хвърли ме в дебрите на любопитството...какво е това чудо?!? /не пиша ЛС, защото съм сигурен, че има и други любопитковци/
Тези дни е Булмедика/дентал, което означава, че колегата продава някакъв медицински уред.
Успех и дано някой се "обзаведе" с уреда.
Успех и дано някой се "обзаведе" с уреда.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”