При мен проблема си остава, сложих новата букса, но резултат нямаше, по съвета на колегата
brad4edat отворих кутийката и укъсих всяко от 3те релета и всичките си щракат, така че за момента съм в задънена улица, въпреки всичко незнам дали проблема не е в кутийката, затова пак направих пробата с перките и червено-белия кабел, но тоя път нито пробната лампа светна, нито перките тръгнаха и предполагам че аз нещо не съм направил както трябва, после оставих колата запалена и с изключен климатик за да вдигне температурата и да видя дали ще се включи охлаждането, след около 10 минутна работа се включи само малката перка, която работи малко и спря, незнам на коя степен и после изгасих колата. Утре ако времето позволява ще пробвам пак перките, проблема е че незнам какво да правя, ако купя нова кутийка и пак не тръгнат перките леко ще се набутам защото няма да мога да я върна и незнам какво да правя

ПС: относно пробата на перките, крушката с която правих пробата си е обикновена авто крушка 12V с 2 жички, едната я свързвам с червено-белия кабел, а другата я закачам на минуса на акумулатора, нали така е правилно??