Въпрос за двигател
- todoroff_89
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за двигател
Здравейте колеги понеже си продавам голфа на части, а има мераклия да ми закупи двигателя оборудван, можете ли да ми кажете какво влиза в оборудването на двигателя и горе долу някаква цена. Двигателя е 2.0 Е 115к и е много читав колата е 96г.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Въпрос за двигател
todoroff_89 написа: Двигателя е 2.0 Е 115к и е много читав колата е 96г.
Нещо много бъркаш. Няма Голчо 1996 г с 2Е / има ADY малко и AGG.Или годината е грешна.
М/у 2Е и другите 2 голяма разлика
Re: Въпрос за двигател
Ми за бих питал човека какво му трябва от двигатела и да му кажа цена.Щот пот оборудван някои разбира да откачиш маркучите на парното и радятора , откачиш масата и инсталацията от буксата и да развиеш болтовете на тампоните и всичко дето изпадне слет тази процедура му се вика оборудван .А че има хидравлична помпа , компресор клима на него и други работи си било към оборудването.Питаи човека какво му трябва точно и му даи тогава цена.Цената зависи от много работи може и 500 може и 1000 зависи какво даваш с двигателя , дали си на зор да го махнеш че няма къде да го държиш, дали имаш документи дали ще те занимава да го прехвърляш всичко си е пари състояние и още каквото се сети.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”