Панела на СД-то ми е падащ и да се закрепи има 1 чопче.Проблема е ,че то се счупи.Пробвах с канаколит и поксипол да залепя това малко чопче , но при вадене на панела то отново се чупи.Някой да ми каже нещо , което може да захване здраво пластмаса за пластмаса много малък детайл.МЕРСИ
Послепис : Това е модела на СД ако има значение.
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg& ... x=69&ty=66

Страшно глупав, но все пак проблем със чоп на СД
Re: Страшно глупав, но все пак проблем със чоп на СД
За да вкарам диск в СД-то , трябва да падне горната част на панела , трябва да не слагам и дискове , а нямам УСБ.
Мерси все пак
Мерси все пак
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
лошо много лошо пробвай на мястото на чопа да сложиш някакво малко болче или няма ка да се завие там сигурно е на кофти място успех това е което можах да измисля 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Въпросния плеър мисля, че още е в поддръжка, обърни се към оторизиран сервиз. За съжаление частта е твърде специфична, а почти няма площ на която да хване каквото и да е лепило.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Може да си купиш някой плеар (задна част) от плеар и да си вземеш частта!Аз имам едно JVC за части но там захвата май е друг...
Колега от форума продаваше един със счупен дисплей който ще ти свърши работа мисля!
pioneer deh-p480
Колега от форума продаваше един със счупен дисплей който ще ти свърши работа мисля!
pioneer deh-p480
Мерси много колеги.Май наистина най-добра е алтернативата с покупка на заден панел от нефункциониращ плеър 

-
- Автомобил: Seat Toledo 2000
- Двигател: AEH1.6 101hp
здрасти, можеш ли да снимаш двете счупени части, имам едно старо касетофонче с падащ панел, може да е подобно . Другото което ми хрумна е някой да ти отлее от метал детайл със същата форма или ти си издялкай от дърво, ама от някое здраво, да не е чам че ще замине веднага 

- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
колегата предлага от дърво да си го издялкаш,ако искаш си го направи от кал

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Намираш подходящо по размери метално парченце,оставяш около 2-3 милиметра аванс,за да влезе в панела.Уверяваш се,че на мястото където влиза това чопче,няма нищо в непосредствена близост в самия панел...Взимаш една хубава запалка и клещи,нагряваш детайла до червено и го хакваш в панела...Разтопената пластмаса държи супер,много по-добре от което и да е лепило,пък метала няма да се строши,ако го направиш както трябва,ще е по-здраво от оригинала...Едно старо цд преди 3-4 години точно така го направих,още казва,че си работело приятелчето без проблеми.
Към колегата Митко 85.Колега ако примерно се продава само задното капаче добре , но иначе мисля че ми идват в повече 40лв за едно чопче.Иначе наистина с пластината и разтопената пластмаса е най-добрия вариант , по- важното е да го направя както трябва.Мерси за идеите колеги
Безкрайно съм доволен , че се отзовавате бързо , точно и разнообразно

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Колега снимай повредената част,мисля че така ще има по голям шанс да ти помогнат повече хора!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”