Панел климатроник Пасат Б4
Панел климатроник Пасат Б4
От около година следя обявите за въпросния модел. Сега има една добра оферта, но панела на климатроника ме изненда. Не съм виждал такъв и имам питане - дали има такъв изобщо или е сменяван с някой дето пасва. Ето го и панела
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Re: Панел климатроник Пасат Б4
Коя година е Пасата ? Моят е 96 г и панела е доста по-различен. Ако колата е внос от Италиа има голяма вероятност климата да е монтиран допълнително и да е сложен някакъв неизвестен (какъвто са имали и пасва) и в този случай ще береш ядове.
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Ето го моя - оригинален е
Пасата е 96-та година 90 коня дизел. Аз го знам този панел и всички до сега дето съм виждал са били с него със или без ЕКОН копчето. Ама този не го бях виждал и за това да питам дали са слагали такъв някога
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Твоят е марка Диавиа(Италиянски).Моят е от същата марка,но малко по-различен!

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Това което е показал колегата е неоригинално слагано ,а садено някъкво!!!!!,не бих рискувал 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Да климатроника от първата снимка определено е ДиаРия (както обичаме галено да казваме на Диавия).
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
shulio написа:От около година следя обявите за въпросния модел. Сега има една добра оферта, но панела на климатроника ме изненда.
Колега, не се набутвай с тия присаждани т@ш@ци. Има доволно коли с оригинални, които се продават на части. Там поне всичко ще е плъг_Н_плей. Аз не бих загледал кола с такъв климатик, камо ли да си купя само климатичната й система

Само пояснение:
Аз си търся пасат б4 дизел 90 коня с климатроник, а не само климатроника. Просто сега има оферта за такава кола, но явно панела на климатроника е въпросния присаден италиански и няма да се купува
Аз си търся пасат б4 дизел 90 коня с климатроник, а не само климатроника. Просто сега има оферта за такава кола, но явно панела на климатроника е въпросния присаден италиански и няма да се купува

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Принципно трябва да се види отпред какво става (в коша на двигателя).Не рядко колата си е със заводски климатик и в 'талянско само го преправят на климатроник,което е механична намеса под таблото,но системата отпред си е оригинална (което е много важно) т.е. компресор,радиатор,тръби,са си оригинални.Съответно ако колата ти харесва и само това те спира да я вземеш,един ден,когато това чудо спре да работи,можеш с не особено много средства да си го направиш на климатик или на оригинален климатроник. Ако е изцяло насаждан обаче - бягай далеч.