Теч на вода в купето?
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч на вода в купето?
Мокри се мокета пред шофъорското място-точно до барчето,проблема е че се мокри само там,нагоре към педалите си е сухо?Само долу,където се стъпва. 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да ти са запушени отворите за отводняване на конденза от купето, а може и някоя дупчица да се е получила. Изгнила ли ти е колато отдолу? А и това за радиаторчето също е възможен вариант, но обикновено е съпроводено с изпотяване на предното стъкло, и най - често тече в краката на пътника, а не на шофьора. Успех 

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч
Не е от радиаторчето,защото го сменях преди 2 седмици,колата отдолу няма петно ръжда,от къде е? 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Теч
oettinger112 написа:Не е от радиаторчето,защото го сменях преди 2 седмици,колата отдолу няма петно ръжда,от къде е?
...запушени отворите за отводняване на конденза от купето...
Само не ме питай къде е това, щото не знам

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч
Е ок де кажи някаква идея.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Теч
oettinger112 написа:Е ок де кажи някаква идея.
Нямам, просто трябва да повдигнеш тапицерията и да видиш от къде може да е.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч
Демек мокета и да гледам за дупчица и ще се види,споко на старата ми кола,няма да казвам марката ми пропадна крака
Ако някой е имал такав проблем с Голф да свирка.

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч
Като не валеше нямаше вода,а сега като попревалява си е доста мокричко.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Отвори предния капак, и гледай горната част до предния прозорец и калника - в ъгълчетата се събират листа, клечки лай.... и др. подобни почисти ги .
Туй са дупчиците дето отводняват отделението където ти е моторчето на чистачките и където се оттича водата от предния джам
.
Аз патих вече с тях ...в момента в който ги отпуших и изтекоха литри вода .
Успех
.
Туй са дупчиците дето отводняват отделението където ти е моторчето на чистачките и където се оттича водата от предния джам

Аз патих вече с тях ...в момента в който ги отпуших и изтекоха литри вода .
Успех

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Или може да си в мойто приключение! М/у стъклото и тавана да ти тече! И да се спуска по гредата отстрани.
2 месеца се борих с источването на басейна пред шофьорската седалка! Гледах и гредата и ми се струваше съвсем сухо, защото там има и едни обезшумителни кечета, които не бяха влажни. Как се е провирала водата, без да ги намокри не знам, но от там беше! Познах го единственно по едвааааам забелижимото мокро петънце по вътрешния таван, съвсем леко се беше навлажнило в крайчето на тавана, но като го свалих и се изсипа сигурно 1 чаша вода на коленете ми!
Сега съм силиконирал м/у стъклото и тавана с черен силикон. Стана чудесно, не личи грам и най-важното: не мокри!
2 месеца се борих с источването на басейна пред шофьорската седалка! Гледах и гредата и ми се струваше съвсем сухо, защото там има и едни обезшумителни кечета, които не бяха влажни. Как се е провирала водата, без да ги намокри не знам, но от там беше! Познах го единственно по едвааааам забелижимото мокро петънце по вътрешния таван, съвсем леко се беше навлажнило в крайчето на тавана, но като го свалих и се изсипа сигурно 1 чаша вода на коленете ми!
Сега съм силиконирал м/у стъклото и тавана с черен силикон. Стана чудесно, не личи грам и най-важното: не мокри!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”