Фитнес въпрос за разбирачи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фитнес въпрос за разбирачи
Всеки уважаващ себе си културист знае как да не се стигне до там
Това, че разни хора се опитват да си убият черния дроб по всевъзможни начини е друг въпрос. Знам за няколко случая в България дето си отидоха/за малко да си отидат благодарение на менте анаполон. Но не познавам такива лично.

- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Да,за химията съм съгласен!Питам,защото четох някъде,че фитнеса с всичките режими на диета,на постоянно засилено кръвообращение,постоянно променящи се нива на гликоген,инсулин и т.н. процеси,предпазва от развитие на ракови клетки.В смисъл действа като щит.Дали има нещо вярно в това твърдение се чудя?Не става въпрос за състезатели културисти,а за просто любители като мен.Знам,че основния фактор за отключване на ракови клетки е стреса.Но пък от друга страна,именно фитнеса е един чудесен спорт,учещ тялото ни и духа на човек,да се бори със стреса и проблеми от различен характер.Просто калява волята!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Vizor написа:Всеки уважаващ себе си културист знае как да не се стигне до тамТова, че разни хора се опитват да си убият черния дроб по всевъзможни начини е друг въпрос. Знам за няколко случая в България дето си отидоха/за малко да си отидат благодарение на менте анаполон. Но не познавам такива лично.
Елитните културисти уважават ли себе си???Защото един такъв деградира личностно от анаболните стероиди,които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ги има в хранителните добавки(никой не ги проверява и никой производител не ги декларира)стана агресивен и докара баща си до самоубийство заради системния тормоз(включително и бой).Друг загина с мъчителна смърт в болницата на 23 г от тежко чернодробно увреждане....трети едва го оттърваха и се закле никога повече да не опитва добавки...разберете,че за да се продават "протеините" трябва да има ефект видим за потребителя....а за да имат ефект без анаболи не става!Физиология!!!
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Определено нямах предвид в България
Или поне са толкова малко.....
Има толкова много неща, с които може да внимаваш, медицински контрол и всичко останало. Като избуха по 5 хапа анаполон на ден какво очаква да стане с бъбреците? Или като пере по 100 грама метандростенолон ей така за спорта само?
НЕ МОЖЕ ТАКА! ПАЗЕТЕ СЕ! После просто ще съжалявате!
Док знам много добре за какво говориш

Има толкова много неща, с които може да внимаваш, медицински контрол и всичко останало. Като избуха по 5 хапа анаполон на ден какво очаква да стане с бъбреците? Или като пере по 100 грама метандростенолон ей така за спорта само?
НЕ МОЖЕ ТАКА! ПАЗЕТЕ СЕ! После просто ще съжалявате!
Док знам много добре за какво говориш

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Един приятел е болен от Диабет. Тялото му е супер- ръце, гръб, гърди, плочки, крака. Ходеше на фитнес доста време, а от 2 години тича по 2-3 пъти дневно + заигравка с катерушките и лостовете за килими. Каза, че по-добро от това няма, тичане плюс тренировки със собственото си тегло. Разбира се и храненето е важно 

- joker
vucata написа:Един приятел е болен от Диабет. Тялото му е супер- ръце, гръб, гърди, плочки, крака. Ходеше на фитнес доста време, а от 2 години тича по 2-3 пъти дневно + заигравка с катерушките и лостовете за килими. Каза, че по-добро от това няма, тичане плюс тренировки със собственото си тегло. Разбира се и храненето е важно
Засега...засега....Виж го след 5-10 г!!!Диабетът не прощава...особено инсулинозависимия!Съжалявам за тъжната констататция но това е истината...длъжен съм да я кажа,защото иначе рискуваме да заблудим някого...и то фатално!Нормална и леко повишена физическа активност и диабет ДА!!!!Задължително дори!Но диабет и спорт?НЕ!!!.....не опитвайте това в къщи!Дълго е за обяснение защо...
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ами момчето това е решило за себе си. В смисъл прав си за всичко, но му е по-добре от колкото да пуши и пие например. За сега е наясно до колко трябва да се напряга. Точно поради тази причина излезе от фитнес залите 

- joker
vucata написа:Ами момчето това е решило за себе си. В смисъл прав си за всичко, но му е по-добре от колкото да пуши и пие например. За сега е наясно до колко трябва да се напряга. Точно поради тази причина излезе от фитнес залите

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
На времето нямаше такива химии и пак постигнах много добри резултати ,но с голям труд.Но в съвременния живот око искаш да си конкурентно способен ,без химия мисля ,че няма да стане.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
От опит:
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци
Колкото повече, толкова по-добре
За целта се изисква нормално оборудвана училищна площадка и постоянство!
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци
Колкото повече, толкова по-добре

- joker
nosex написа:От опит:
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци
Колкото повече, толкова по-добре![]()
Когато превърнете физическата активност не в тренировка,а в начин на живот и храненето не в диета,а в хранителен режим.... ефектът ще бъде траен и необратим!Без химия!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
nosex написа:От опит:
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци
Колкото повече, толкова по-добре![]()
Ми аз повече бях там отколкото в къщи!После си направих уреди и в къщи и до ден днешен си играя ама доста намалих броя.Все пак съм на 45!!

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
joker написа:Vizor написа:
Докторе проверил ли си ги емпирично тези неща които говориш? Как разбра какво има във "всички" хранителни добавки?
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Кайзерчо брат.. знаеш ли кое е най-интересното. Че до някъде съм почти съгласен с него.
Доста хора изпищяха от едни от най-добрите/хубавите хранителни добавки на muscletech и дадоха положителни допинг проби за Stanozolol и още няколко... Би било интересно на хората.
Доста хора изпищяха от едни от най-добрите/хубавите хранителни добавки на muscletech и дадоха положителни допинг проби за Stanozolol и още няколко... Би било интересно на хората.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”