Странични огледала на пасат Б6
-
- Автомобил:
- Двигател:
Странични огледала на пасат Б6
Здравеите искам да ве попитам как да си настроя като заклуча колата от клуча на пасат Б6 2005 година да се пребират автоматично страничните огледала
)

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странични огледала на пасат Б6
Зависи имаш ли е тази екстра ! И какво обурудва не си защото аз я нямам !
Така ,че ...
Така ,че ...
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Vasil_Iankulov написа:Здравеите искам да ве попитам как да си настроя като заклуча колата от клуча на пасат Б6 2005 година да се пребират автоматично страничните огледала)
passat123 написа:Зависи имаш ли е тази екстра ! И какво обурудва не си защото аз я нямам !
Така ,че ...

Тази екстра при Б5.5 я има в комплект с електрически регулируеми седалки, ако твоите са такива може и при теб да го има като опция. Бутон за прибиране на огледалата имаш ли?
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам бутон за пребиране на огледалата от вътре и си ги пребирам обаче ми казха че може да се направят настроики и ажтоматично като заклуча колата да се пребират съшто така има и ел. седелки а шофиорската седалка е с памет 

Последна промяна от gr_kanev на Вто 15 май 2012 17:06, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш всичко - освен бутон "цитат", има и "нов отговор"
Причина: Не е нужно да цитираш всичко - освен бутон "цитат", има и "нов отговор"
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Потърси колегата L&R, дали може да даде насока къде се бърка във VCDS-a, за да се препрограмира. След това може с другия колега да се научите на правопис при малко желание.
може ли снимка на бутона за прибиране или поне описание къде е тоя бутон, че не знам за такава екстра на моята 

- masiven
- Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
- Двигател:
Бутона е същия с който си регулираш огледалата и им пускаш подгрева, просто има допълнителна позиция и за прибиране на огледалата.
Колегата Vasil_Iankulov ако има успех в начинанието да сподели къде и каво се пипа за тая екстра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
дайте малко ъкъл...мой приятел си купи пасат (мисля ,че им викате пасат 6) 2005 година...Няма на копчето за настройка за огледалата за прибиране(има само за настройката и подгряване) ...И като бутам на ръка не мърдат? прибират ли се въобще?
Силно ли трябва да се натисне?Иначе споменавате ел.седалки ,а пасата е с такива...абе той си е май високо оборудване...Не мога да си обесня що за глупост...
нз кое какво оборудване е ама 17-ки фабрични,автоматични чистачи, автоматично огледало,двузонов климатроник,фабричен ксенон ,ел седалки и разни други щуротии...Може ли да има подобни неща и да няма прибиране на огледалата пък било то и механично?
знаех си аз ,че има нещо гнило покрай тея вагове
(майтап да не да ме баннете сега
)
Силно ли трябва да се натисне?Иначе споменавате ел.седалки ,а пасата е с такива...абе той си е май високо оборудване...Не мога да си обесня що за глупост...
нз кое какво оборудване е ама 17-ки фабрични,автоматични чистачи, автоматично огледало,двузонов климатроник,фабричен ксенон ,ел седалки и разни други щуротии...Може ли да има подобни неща и да няма прибиране на огледалата пък било то и механично?
знаех си аз ,че има нещо гнило покрай тея вагове

-
- Автомобил:
- Двигател:
MaxBass и моя пасат е същият. Аз даже и пакрктроник нямам и сега търся да си сложа като оригиналния с малки сензори но май трудно се намират още. Глупост е но нямам прибиражи огледала. А е хайлайн... Луди германци