Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
vico
Автомобил: Passat
Двигател:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Мнениеот vico » Нед 13 май 2012 19:50

Ако искаш, имам облепени с алуминиево 3М фолио-капака на OBD, лайсната около климатроника и капачето на поставката за чаши.Можем да се разберем 8)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 13 май 2012 19:52

Филип, работи се по средна конзола. Доста от частите са набавени, конзола, поставка за чашки новия модел, оригинален касетофон с дигитален СД-чейнджър и т.н.т. Това което е сигурно, е че ще бъде от алуминии - оригинален, за да бъде наистина красиво, както е твоята кола :да: .

На първо време ще се занимая и ще довърша дръжките, които също ще бъдат реплика :) .

vico написа:Ако искаш, имам облепени с алуминиево 3М фолио-капака на OBD, лайсната около климатроника и капачето на поставката за чаши.Можем да се разберем 8)

Аз също ги имам, но не ми харесва как стои, просто когато се съберат няколко елемента на едно място си личи и се губи ефекта, но е прекрасна реплика, според мен :) . Виждал съм алу декор на живо и не е това което търся. С пепелника и с дръжките компромис се прави, понеже не си личи въобще, но с централната конзола не мога да направя компромис.

ето ги моите лайсни, но ще се пускат в продажба

Изображение

Потребителски аватар
vico
Двигател:

Мнениеот vico » Нед 13 май 2012 20:10

Аз за това ги махнах и си купих от AHW алуминиеви,благодарение на колегата GALIANO.Да разлика има и мен много ме дразнеше,но и цената е дебела.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 13 май 2012 20:15

vico написа:Аз за това ги махнах и си купих от AHW алуминиеви,благодарение на колегата GALIANO.Да разлика има и мен много ме дразнеше,но и цената е дебела.

Аз ще го правя поетапно прехода, понеже е скъпо удоволствие. На първо време ще започна само с двето вертикални лайсни, понеже са ми нужни за да монтирам конзолата. Лека по лека ще стане :)

Потребителски аватар
vico
Двигател:

Мнениеот vico » Нед 13 май 2012 20:25

Даам, аз сега съм на тема footrest и педали :)

Потребителски аватар
mircho82
Автомобил: Golf IV TDI GTI
Двигател: ARL 2001

Мнениеот mircho82 » Нед 13 май 2012 22:45

"Морфейка" , това капаче което скрива буксата под централната конзола, търсил ли си го за да го поръчваш? И тази част която си облепил със сиво фолиона него, отделна ли е при теб? Че при мен едното чопче е счупено и като подам малко повечко газ :Mr Green Fun и капака изпада. А ми се иска да поръчам само капак ,без интериорната лайсна,за да си прехвърля моята с карбона.

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Нед 13 май 2012 23:37

Не са отделни,едно цяло си е...просто колегата не е облехил другата част,защото тя остава отдолу и не се вижда...и аз така съм го напранил,но с друго фолио :)

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Нед 13 май 2012 23:54

VALENTINO87 написа:Не са отделни,едно цяло си е...просто колегата не е облехил другата част,защото тя остава отдолу и не се вижда...и аз така съм го напранил,но с друго фолио :)

При мен са отделни части, като гледам и при Морфей са - моето беше цвят махагон.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Нед 13 май 2012 23:56

skotis написа:
VALENTINO87 написа:Не са отделни,едно цяло си е...просто колегата не е облехил другата част,защото тя остава отдолу и не се вижда...и аз така съм го напранил,но с друго фолио :)

При мен са отделни части, като гледам и при Морфей са - моето беше цвят махагон.

При ниските класове са едно цяло, както и няма лайсни на конзолата. При махагона вече е друга бира - всичко облепени(махагоново/алуминиеви) елементи могат да се свалят :kissy:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 14 май 2012 1:14

mircho82 написа:"Морфейка" , това капаче което скрива буксата под централната конзола, търсил ли си го за да го поръчваш? И тази част която си облепил със сиво фолиона него, отделна ли е при теб? Че при мен едното чопче е счупено и като подам малко повечко газ :Mr Green Fun и капака изпада. А ми се иска да поръчам само капак ,без интериорната лайсна,за да си прехвърля моята с карбона.

Това капаче съм го търсил, общо взето дали е махагон, нетоптик, силвер нетоптик или алуминиум декор, цената като нова на капачето е една и съща :shock

оригиналното алуминиево капаче, не е цялото облепено, а е само това което виждате - махагона. Имам познат с алу декор и съм го виждал наживо, така е половината е алуминии, половината е черно.

Потребителски аватар
mircho82

Мнениеот mircho82 » Чет 17 май 2012 0:02

Е какви пари е, и по кой номер си го търсил, да видя за каква бира става въпрос?

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 18 май 2012 19:54

mircho82 написа:Е какви пари е, и по кой номер си го търсил, да видя за каква бира става въпрос?

Нещо VAGCAT са го спрели и не мога да видя снимка на капачето, 1J0907047L4J4 е номера на капачето на климатроника. Принципно L4J4 е кода за алуминииевите елементи по средна конзола.

Това е новата модификация по колата от която аз лично съм изумен. Радио-касетофон VW Gamma 1J0035186E. Не бях чувал как свири оригинален касетофон с оригинални колони. Звука е невероятен. Дадоха ми го с дигитален mp3/CD-ченджър (или по известен като X-car link).

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mircho82

Мнениеот mircho82 » Съб 19 май 2012 17:00

хаа,е мноо ясно и аз сум с такава конфигурация + CD. Даже и усилвателче съм му вързал. Кажи ся кой модел е X car link-a че и аз много се чудих,кой модел да си поръчам. И има ли извод за Ipod или само за SD карта и USB? И също така синята букса ли ти е свръзката към касетофона,тази която е със 8 пина?

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 19 май 2012 19:31

Да, синята букса влиза в радиото отзад във входа за СД-чейнджъра, има и една маса която се вързва отзад на касетофона и включва и изключва устройството, когато се включи-изключи радиото в режим CD. Има още една букса която е черна и се чудих за какво е, ама си е голяма, някак си не знам как ще се вържи ipod или iphonе там. Също има и стерео жак, как ги водиха 3.5 ли..... :roll: ? Модела не го знам кой точно е, трябва да погледна.

Това е номера на алуминиевото капаче - 1j0858035b 4j4

Потребителски аватар
mircho82

Мнениеот mircho82 » Съб 19 май 2012 20:23

Ааха,мерси. Да има няколко извода за сигнал и за това е и този 3,5мм жак. Обаче при мен трябва да се включи в CD-то и от там имам копче за CD changer но гледам че има и някоо модели за връзка с Iphod. Така че ако не ти представлява проблем пусни му една снимка да го видя кой модел е. :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”