" Ако получиш този смс от Глобул значи печелиш периодичен абонамент с еднодневен безплатен достъп до FAN CLUB BG SERIALI където те очакват айфон 4с и айпад 2!
Искаш ли ги!Отговори с DA на този смс!Info otkaz: serialite.bg"
Позволявам си да цитирам потребител от сайта на androidbg.com, но мисля че ще спести доста неприятности на тези които са получили горния SMS и са реагирали адекватно:
При справка обаче в сайта ес оказва,че
"Всеки потребител получил безплатен еднодневен абонамент за достъп до serialite.bg, без значение дали се е регистрирал през интерент сайта или чрез SMS, има право да ползва услугите в сайта за срок от 24 часа. Два часа преди да изтече безплатният абонамент за достъп, потребителят получава съобщение на мобилния номер, с който се е регистрирал в serialite.bg, в което се информира, че ще премине към платен дневен абонамент, в случай че изрично не заяви отказа си за това като изпрати STOP на номер 153 в рамките на оставащите два часа. Цената на дневния 0,60 лв. с вкл. ДДС, който абонамент се преподновява автоматично всеки ден до 11.06.2012г. вкл."
http://serialite.bg/inner/terms
т.е. абонират те,без да си поискал...
Между другото отказа се с различен СМС от това което пише на сайта и затова ще го напиша:смс с текст NE или STOP на номер 8885,а в сайта пише на 153..
SMS капан от Глобул?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: SMS капан от Глобул?
Мършите са гладни.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Преди час и аз получих такъв смс. Много ме из дразни. Не направих нищо (просто го изтрих ) но после се сетих е това най долу дето е написано !Info otkaz: serialite.bg" - дали пък не трябва да се отпиша нищо че не съм отговорил с ДА или с смс. Нещо ми писнаха тъпите им игри на Глобулите и разните дивотии и зарибявки. Толкова ли много искам - един телефон който да си плащам и да не ме занимават с глупости. Още малко ми изтича договора и после нека играят без мен.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам такъв смс, но вече не им се връзвам!
п.п. Благодаря за инфото колега
п.п. Благодаря за инфото колега
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
И аз получих,не съм отговорил не съм направил нищо,но съм запазил СМС,края на месеца ще видя да ли че ме цакат както го направиха вече(имам пусната тема за това
),и ако пак са ме натовари ли че ги разцепа

И аз го получих вчера,но го изтрих,даже не знам за какво ставаше въпрос в него.Само като прочетох,че пишеше FAN CLUB BG SERIALI и си казах
-Явно е поредната тъпотия заради която не си струва да го прочета до края съобщението,а и нямам излишни кинти,че да ги давам за глупости.
-Явно е поредната тъпотия заради която не си струва да го прочета до края съобщението,а и нямам излишни кинти,че да ги давам за глупости.
Благодаря и аз. Вчера го получих, но нямах време да гледам в нета. Сега вече ми е ясно.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При получен СМС, не пращайте нищо, все едно не сте отговорили на въпроса им!
ДА пратиш СТОП на еди кой си номер, при положение че не си се съгласил да се регистрираш на играта!
Явно и с този "СТОП" цицат пари
ДА пратиш СТОП на еди кой си номер, при положение че не си се съгласил да се регистрираш на играта!
Явно и с този "СТОП" цицат пари

- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Ако знам че тоя "Стоп" ще ги спре за постоянно да ме занимават го пращам веднага пък ако ще и 2лв да е. Ама малко ме съмнява че на другата им игра пак ще има стоп и ок и к'ви ле не дивотии .
И на жената на GSM-а и на моя пратиха ,като и на мен ми направи впечатление това отказ ... какъв отказ като не съм активирал услугата
Преди години ме бяха „натоварили" така и то с няколко услуги ,и то за дълъг период ,ето тук „кризата" помогна ,за няколко месеца като секна работата ,респективно и приходите последва ревизия на разходите ,тук евала на жената ,как се рови във фактури (не ,че и аз не го правя) и пр. та там ги издебна .Та и сега се чудех да не е нещо от сорта - ако не си го отказал ,значи си приел ,впрочем преди години като ми скроиха тоя к... капан ,си мислех дали и аз да не им го върна по същия начин - пускам SMS до 123 предлагам ви дърва по „Х" лв. кубика ,ако не откажете до ... и да им закарам един камион на двойна цена ,ммм дааа с оборски тор ще е по-ефектно май ,в общи линии - некоректни са в това отношение.

те и на мен ми пратиха смс-че с тия глупости ма не ги е****м за нищо.....та сега се засетих ,че един колега онзи дем ми разправяше,че имало няква схема дето можеш да се отпишеш от глупостите им...демек да не ти званят за някакви оферти или пък да ти пращат някакви смс-и.Без това вече 5-ти път им нося телефона да го ремонтират,тас май ще обръщам офиси

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Звъниш на 123 и казваш ЯДОСАН: НЕ ИСКАМ НИКАКВИ РЕКЛАМИ, БЕ ГАЛФОНИ! При мен имаше резултат...след 3 тия СМС за деня не издържах...
Аз проблема съм го решил генерално - не съм на договор, ами на прима. Като ми трябва да звъня повечко, отварям E-pay и си зареждам примата( или звъня на жената безплатно да ме зареди
). Имам си мой лимит, примерно 20 лв. на месец. Като свършат - няма братко и тва е.
А като получа смс от всякакви такива номера, директно трия. Направо се чудя на хора дето се връзват че могат да спечелят нещо.
Едно време ( като пубер ) се бях абонирал за някакъв хороскоп на смс. И от тогава знам - такива глупости повече не.

А като получа смс от всякакви такива номера, директно трия. Направо се чудя на хора дето се връзват че могат да спечелят нещо.
Едно време ( като пубер ) се бях абонирал за някакъв хороскоп на смс. И от тогава знам - такива глупости повече не.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен се включиха току що. Таман като четях темата и си викам "Мале, какъв съм късметлия този път". Явно всичко наред карат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”