С какво се лепи огледалото за обратно виждане?
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С какво се лепи огледалото за обратно виждане?
Колата е голф 4. Преди време в кобра ми смениха челното стъкло. Сега обаче от жегата ми се отлепи огледалото за обратно виждане. Пробвах да го залепя с двойнозалепващо на Бизон но не издържа и 4 часа. Някой може ли да каже с каквто точно се лепи и евентуално от къде може да се вземе този залепващ се материал?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Re: С какво се лепи огледалото за обратно виждане?
От Бриколаж се взима лепило за автоогледала. Еднокомпозитно е, в комплекта има и мрежичка. Лепилото се нанася върху огледалото, отгоре се поставя мрежичката, предварително изрязана по повърхността и цялото нещо се притиска на мястото за залепване върху стъклото.
Мрежичката е втвърдителят на лепилотo.
Цената на операцията е около 8-10 лева.
Мрежичката е втвърдителят на лепилотo.
Цената на операцията е около 8-10 лева.
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivo_Dinkov написа:...
Супер. Ще погледна още днес. Само още един въпрос. Това лепило и мрежата се постава директно върху стъклото ли, защото в момента на стъклото е останало едно черно, кръгло с някакви дупки по него (нещо като лепенка едностранна). Върху него е сложено друго някакво двойнозалепващо, което е изпуснало. Сега всичко ли да изчегъртам или само залепващото?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Аз мазах директно върху стъклото.
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivo_Dinkov написа:...
Мерси за бързия и точен отговор. Днес ще опитам и да видим какво ще стане. Най-вероятно утре ще пиша какво се е случило.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А най-добре се разходи до "Кобра",мисля това да е дефект по тяхна вина(нали те го лепят на стъклото,даже са ме питали на каква височина),би трябвало да ти го лепнат безплатно-ама си е и разкарване до тях.Имат телефони,а също така дават и едни картончета за гаранция към монтирано при тях стъкло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз в кобра на фиестата ходих да ми го залепят и ми взеха 2 лева
след 1 седмица от мястото където се лепи огледалото до доло се напука целия джам - отидох за рекламация и ми казаха че някой е ударил с тъп предмет и ми го е спукал 

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Лепил съм с лепила на Локтайт и става много бързо и здраво.Лепилото е дву компонентно.Едната тубичка е жълта намазва се с него /изглежда точно като лепило Прома/ стойката на огледалото като преди това се почиства добре до метал/алумин/ не трябва да има нито от старото лепило нито боя.Другата съставка на лепилото е във вид на дезодорант /зелен/,пръска се с него върху стъклото и самото огледало се залепва.За 10 секунди залепва след това за няколко часа изсъхва нацяло!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”