Колега порше,много мразиш да ме слушаш.Правя трети последен опит да ти дам съвет
Не,ненормално Е
Сега "смени и сегментите ВТОРИ път,като гумичките".
СЕГА СЕРИОЗНО :
Няма как една елипса каквато са цилиндрите ти в момента,да се оплатни от окръжност каквато са новите ти сегменти.Това ще ти потвърди дори колегата muns61,който личи си че е добър майстор и се извинявам ако съм го обидил но си разбира от майсторлъка.Шлайфаш цилиндрите до по-голяма окръжност и слагаш по-големи бутала (окръжности)и по-големи сегменти (окръжности).Така подобряваш компресията и сваляш горенето на масло.От добавки личи,че НЕ разбира.Премери компресията
Сега имаш само 2 варианта:
1.Продължаваш с ремонта-основен ( при по-добри майстори),така както ти го описа колегата muns61.Прочети внимателно !!! Даваш още поне 300-350лв и знаеш,че имаш нов двигател

А защо не купи стария двигател предложен ти от колегата за 300лв ???
2.ЕДИНСТВЕНАТА добавка която може да ти помогне е новата добавка за двигателно масло на ДУРАЛЮБ България DURA LUBE POUR & GO.Тя ще наклепе разстоянието между елипсата и окръжността.Струва ти 76.50лв.Първо разпитай подробно инж. Николов 0 888 804 228,той ще те изслуша и компетентно и отговорно ще те посъветва.Поне него послушай.
За последен път правя опит да ти ПОМОГНА.Ако имаш излишни пари слушай """"Майсторите""""(няма място за повече кавички)от форума и се НАБУТВАЙ с пари.До тук си дал по мой скромни изчисления поне 350 грешни лв.
Бях те посъветвал да решиш проблема с най много 106.70лв.Ако искаш сега се набутай с още толкова
Ето ти малко мнения :
lubashki777
Старши участник
| +ПЛ |
Място
гр.Ст.Загора
Публикации
1,522
Точки (при гласуване)
11
До: Добавки към маслото
Мнение на kinex
Дуралюба е уникална добавка но вече немога да я намеря. Слагал съм на скоростите на Голф защото имаше счупени зъби на дифа и виеше едно такова биещо. Със синтетика и Дуралюб отихнаха все едно са чисто нови.
Нямам спомен как рабитеше в двигателя.
Използвам Дуралюб и в двигателя и в ск. кутия.Проблем нямам,т.е. сложих ги профилактично за удължаване на живота им,но даже и така се усеща разликата спрямо преди/особено в работата на мотора/.Добавката наистина е уникална/при закупуване на оригинала де/и не съдържа никакви тефлони,молибдени и др. вредни за мотора съставки.Добавка все още може да се намери в "Дуралюб България".За контакти провери в интернет на сайта им.Поради това че фирмата производител на Дуралюб е закупена от друг концерн и тепърва на пазара ще се появява друг подобен продукт/може би същия,но под друго търговско наименовоние/,наличната гама от продукти е ограничена,но може да се провери.Хората ще ти испратят по куриер каквото ти хареса и го има в наличност.Успех.
Чети мисли,мисли смятай и реши.