Лагери на макферсона
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Лагери на макферсона
Проблема е следният,преди месец и половина смених окачването с ново и съответно вс тампони селентови втулки и макферсон тампони не от наи-ефтините,И От 2 дена забелязвам ,че като навия пълен ляв десният макферсон мн скърца,стърже това е само на ляв завои и тук там се обажа и левия, на ДЕСЕН не го прави само малко преди стигана пулен ЛЯВ И СЕ ЧУВА.Колата е голф 2 рп Мотор Няма хидравлика на волана,кажете ми какво да правя това се появи тука от както вали всеки ден в дупки не съм скачал фрапиращи,чашката на макферсона си е почти до ботуша няма тропане и луфт волана Дали може да е че се мокри и боклуци да има или пук гумите съм ги спаднал на 2 атмосвери да е му е по зор Мерси на всички
ПОЗДРАВИ

- GOLF_SB_1991
Re: Лагери на макферсона
Какво мислите че е ?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Провери рейката дали няма луфт! Защото и аз след смяна на макферсоните с нови, след 1 месец се получи и при мен така, при завиване да има скърцане, после стана чукане, и накрая се оказа че рейката е заминала!
Най-лесно е да качиш колата на стенд, и там ще ти кажат ако имаш нещо за сменяване!
Най-лесно е да качиш колата на стенд, и там ще ти кажат ако имаш нещо за сменяване!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
външен кормилен накрайник - при завиване на волана те издават много неприятни звуци
ако не си ги изключил като възможност де
ако не си ги изключил като възможност де
- GOLF_SB_1991
че тя от стенда слезе слез ремонта и казаха че няма никакви лъфтове и сега няма на волана нз от ремонта имам 2хил км,Обаче има др левият кормилен накраиник е оригинален а десния е сменян и левия неможе да се ригулира и се компенсирал от десня обесниха ми от стенда иначе шяла да завива повече наляво но до скоро нямаше проблем преди бях с кони спорт 40/40 и накраиниците и полуоските равотеха под голям ъгъл пък ништо им нямаше това от 2 дена се появи
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така излизат от завода - лявата страна е едно цяло и не подлежи на регулиране
провери дали не скърца накрайник и пак пиши
не е задължително да има луфт за да издава такива звуци
провери дали не скърца накрайник и пак пиши
не е задължително да има луфт за да издава такива звуци
- GOLF_SB_1991
не е от накраиници днеска проверих оказа се тампоните стурйат чудно защо? не са лагери не пукат самите тампони
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”