Последно сипах от Еко в Младост в Сф, че отдавна не бях. Приятно ме изненадата нафтата им, ускорението се подобри осезаемо, а разхода с половин литър надолу.
Преди това зареждах от Ромпетрола в Дружба, нито върви, разхода определено беше високичък. Не знам какво го хвалят някои хора тук, но според мен не става горивото им. Може и да съм нацелил лоша партида.
От коя бензиностанция зареждате нафта?
- Jeka
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: AJM++
- Контакти:
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Velko написа:7 speed DSG написа:Колега , то най-важното е колата да има ряз и да върви.Аз затова спрях да зареждам от лукойл и омв - заредя и колата спира... е*ем ти и по-тиха работа и по-дълъг преход.
Колега я кажи ти от къде зареждаш? Аз пробвах от Еко днеска и честно да кажа не виждам много разлика с дизела на Лукойл освен че стана по мудна и шумна колата... Някой да каже дали е доволен от Shell-а
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Аз, няколко пъти съм го казвал, от години зареждам само там и само v-power-а и съм много доволен, на служебната кола пак от шел, само че обикновената нафта, пак съм доволен, някои ги плюят, допускам че може и не навсякъде качеството да е еднакво, но аз не смятам да ги сменям.
От около 4 години зареждам на Шел Бели брези. Само V-Power Diesel, и съм много доволен. Ако пътувам извън София и ми се наложи да зареждам, пак гледам да е на Шел и да е V-Power Diesel, но съм забелязал, че има разлика в поведението на колата, при положение, че уж трябва да е един и същ.
- kokokode
- Автомобил: Pasat tdi 1.9
- Двигател: AHH 1999
Година и половина зареждах от ЕКО заради отстъпката, колата започна да губи мощност затова
отново заредих V-пауър дизел от Шел и за половин резервоар нещата се оправиха /Шел-Красна поляна /
отново заредих V-пауър дизел от Шел и за половин резервоар нещата се оправиха /Шел-Красна поляна /
- Jeka
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: AJM++
- Контакти:
Утре смятам да сипя от Шел-а щом го хвалите толко много 

Jeka написа:Утре смятам да сипя от Шел-а щом го хвалите толко много
От Шел до Шел разлика голяма. Още повече, че не съм срещал толкова лоши отзиви за никоя друга верига в Бг.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
истината е че никъде няма качествена нафта от която и бензиностанция да заредя е все едно е някъде е по-зле на пръсти се броят случвайте когато е била качествена и реално съм усещал разлика в ускорението без да се мъчи дори в ниските обороти и на празен ход да работи тихо без вибрации
- SoManyRetards
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:Jeka написа:Утре смятам да сипя от Шел-а щом го хвалите толко много
От Шел до Шел разлика голяма. Още повече, че не съм срещал толкова лоши отзиви за никоя друга верига в Бг.
Аз също.
За мен там нафтата е най-зле, независимо в, б или д пауър.

Някои от вас сигурно са ми виждали снимката на Голф 4-ка в Студентски с лепнатия лист, на който пише "Карам бавно заради скапан дизел от Шел." Е, снощи пак го видях там, надписа още стои, бая месеци след като го снимах. Явно на човека му стои влажно още.
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
Честно да си кажа зареждам където ми падне.Включително и от туба.Разлика не намирам.
Обаче гледам комшията само мъкне туби.
Викам от къде бе комшо дай и на мен тънкана.Пък той ми вика от бензиностанцията.Аз
.Имал си оборотни 20 туби и зарежа само в туби.Тубите престояват около месец и даже понякога повече.Вика така си ги въртял и слагал само престоялите.Не можеш да си представиш какви лайна ни слагат в колите.Не беше вика вода,батаци утайки....абе вика грозна картина.И аз почвам така.Изпокарал се е с повечето собственици на бензиностанции .Изводите са за вас.
Обаче гледам комшията само мъкне туби.
Викам от къде бе комшо дай и на мен тънкана.Пък той ми вика от бензиностанцията.Аз
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Последно заредих за джипа няколко пъти в туба и ми направи впечатление цвета.Чиста лимонада!А преди беше синкава.Гледаме и шефа ми вика ,че и ръгат много био продукти.Не знам ама 100 % я кръщават яко.
А бензиностанцията беше Петрол.
А бензиностанцията беше Петрол.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
K написа:Последно сипах от Еко в Младост в Сф, че отдавна не бях. Приятно ме изненадата нафтата им, ускорението се подобри осезаемо, а разхода с половин литър надолу.
Преди това зареждах от Ромпетрола в Дружба, нито върви, разхода определено беше високичък. Не знам какво го хвалят някои хора тук, но според мен не става горивото им. Може и да съм нацелил лоша партида.
Не знам - аз лично съм доволен доста от Ромпетрол Дружба - Евро5 дизел
последният преход до Бургас .... средна скорост 112 км/ч
разход 5,74 л/100
/метод на засичане ... пълно-пълно , борд компютъра дава 0,4 л отгоре / 1,4 TDI PD с трима души в колата и пълен багажник- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Сега с тая отстъпка от 8 ст на Петрол ,вече май ще се оставим с Еко.Смятам да зареждам засега там и то най вече заради отстъпката,пък ще види .
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Отстъпка или не това е подигравка.8 ст. на 50 л. са 4 лв
Нямам думи.Докато мога ще намирам и докато има хора на които им се рискува.Вече месец зареждам на 1,85 лв , с отстъпка ,че си я сипвам сам
Не ми и дреме от коя бензиностанция е.Виждам я каква е , като олио.
Нямам думи.Докато мога ще намирам и докато има хора на които им се рискува.Вече месец зареждам на 1,85 лв , с отстъпка ,че си я сипвам сам
Не ми и дреме от коя бензиностанция е.Виждам я каква е , като олио.Върни се в “Дизелови агрегати”