Отзиви за бунгала и къщи за гости в Трявна

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Отзиви за бунгала и къщи за гости в Трявна

Мнениеот stefan4o » Съб 07 апр 2012 20:21

Сравнително младо семейство сме с едно дете на близо 3г. Решихме малко да подишаме по-чист от нашия старозагорски въздух и се насочихме към Трявна (по лекарско предписание заради малката, която изкара пневмония). Идеята е, че там има санаториум и ни се иска хлапето да мине през малко процедури, за да се стабилизира след изкарана пневмония миналия месец. Та ще търсим някакво място за пренощуване (понеже в санаториума дават до 1 придружител) из Трявна. Засега сме се насочили към бунгала Бръшлян, ако някой има скорошни впечатления оттам ще съм благодарен. Има вероятност и да отседнем в някоя къща за гости. За хотел не мисля, че е удачно, че хлапето е много щуро и е просто ад в апартамент (ядох го на Китен миналата година с един хотел). Дайте идеи, насоки и препоръки за хубави места, съответно и цените да не са "от кръста". Ще се радвам, ако успея чрез форума да намеря мястото, което би ни харесало за престой 4-5 нощувки. Нямам някакви по-специални изисквания - отделен сан. възел, телевизията е вече гледам стандарт, ако има интернет още по-добре :Mr Green Fun
Благодаря предварително

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Re: Отзиви за бунгала и къщи за гости в Трявна

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 07 апр 2012 22:34

Здравей Стефане!Погледни Чичо Томовата колиба.Цените са доста прилични.

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Пон 09 апр 2012 10:47

Последно бяхме във вила "Василена",чист въздух,тишина,спокойствие,починахме си много добре,само до магазина и обратно в стаята.Филми нон-стоп на компа и силна храна.По хотелите е голяма лудница,искахме тихо и спокойно място.Успех в търсенето!

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 18 май 2012 19:41

http://baimarin.tryavna.biz/houses/

Ходил съм 3 пъти,хората са добри и можеш да се чувстваш все едно си си у вас.Ако те интересува нещо повече,мога да ти дам снимки,или нещо по скайп за да ти обесня.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 21 май 2012 22:25

Къща за гости "Надежда"- всяка година ходим там. Само няма интернет,ама аз и не искам да има :) . Ако някой се интересува ще дам координати

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 03 сеп 2013 14:13

Мисля да пробваме Чичо Томовата колиба този уикенд,ако някой скоро е бил там и нещо не му е харесало да казва докато е време :)

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Сря 04 сеп 2013 7:44

Здравей колега!
Моите впечатления са от късната есен на 2010г.Тогава,с приятелката бяхме единствените посетители на хотела,(три дни през седмицата).Хотела е буквално в самия край на града.После почва гората.Не сме се хранили там,само кафе пихме една сутрин.Правеха ремонт,обновяваха подови настилки и т.н.Не знам какво търсиш,но не е супер лукс,даже и лукс не е.
Иначе стаята беше чиста и топла.Без излишно натрапване на персонал.
Даже едната вечер будих пазача да ми отвори,да си взема цигарите от колата. :mhihi

Поздрави

Потребителски аватар
mccoy
Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
Двигател: N22A2

Мнениеот mccoy » Сря 04 сеп 2013 10:40

Малко_Направен написа:Последно бяхме във вила "Василена"....

Бяхме там тази пролет,(250лв за 12човека) къщата е хубава но е скъпо за това което предлагат,и собствениците постоянно те следят какво правиш и постоянно ти се пречкат.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 12 сеп 2013 0:11

Да кажа за посещението ни в Чичо Томовата колиба :mhihi Ами с две думи заслужава си името,който е фен на туристическите спални и го кефи липсата на всякакъв комфорт това е неговото място :) Е все пак има легла и топла вода така че какво толкова,за едно преспиване се издържа ! Основния критерии за избора беше природата наоколо и възможността за игра на детето по поляната а по тази линия мястото е перфектно,ако зависеше от малката щяхме да стоим поне една седмица :exclaim

Потребителски аватар
qm_parket
Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
Двигател: D40

Мнениеот qm_parket » Пон 18 ное 2013 10:55

2 години на 8ми Декември ходихме тук: http://deliiski.tryavna.biz/
Страхотно е - на 3 км от Плачковци е (и най-близкия магазин), в планината, уютно, топло и удобно.
Има кабелна телевизия, wi-fi, външно барбекю и малък басейн (колкото да се накиснеш лятото).
Къщите се отопляват с твърдо гориво (всяка има голяма камина с водна риза).
Собствениците идват, за да ти запалят камините, преди да се настаните и да изчистят, след като си тръгнете. Няма да ги видите да ви се пречкат.
Има покритие от GSM операторите само на 1 място около къщата, така че не могат да ви притесняват, освен ако не искате.
Препоръчвам!

Върни се в “Пътеводител”