Земетресение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
altanivan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Земетресение
Никога не ме е било толкова страх,колкото снощи ... първо земетресение ми е

- megaturbo
- Автомобил:
- Двигател:
Относно предния пост
3:00ч когато стана след 6мин дир.бг го написаха както ти си написал
,а да не говорим че Фейсбук отепаха рибата 
- KRadkov
- Автомобил: Volvo S40
- Двигател: AWD T5
- Контакти:
Shaken not Stirred
Люлин 2 ет. 14 - нищо толкова фрапиращо - освен че котката така замръзна все едно получи удар... -1 значи има още 8 живота
Люлин 2 ет. 14 - нищо толкова фрапиращо - освен че котката така замръзна все едно получи удар... -1 значи има още 8 живота
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Фейсбук остави медиите да си пишат домашно.
-
malinakis
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
аз съм в софия и се усети много здраво
веднага след първия трус напуснах блока и отидох до колата да слушам радио какво е положението, дори ми мина през главата да тръгвам на някъде далече от софия
вторичните трусове яко разтресоха колата
и се прибрах в 6 часа, че преди това ме беше страх
веднага след първия трус напуснах блока и отидох до колата да слушам радио какво е положението, дори ми мина през главата да тръгвам на някъде далече от софия
вторичните трусове яко разтресоха колата
и се прибрах в 6 часа, че преди това ме беше страх
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък чак сега се надигам от леглото и почвам да чета бисерите в нета и ФБ най вече ....
Труса беше силен но щом не можа да ме надигне от леглото .....
При мен драмата беше че бях играл Диабло преди това и докате се събуждах си мислех че ме пренася в царството на сенките, където ще трябва да го бия отново .... въпреки че го бях пребил вече. Викам си бахти долното копеле - няма отърване от него. И тъкмо настръхвам за битка и .... осъзнах къде съм - в леглото и гаджето се бута в мен от страх
Даже не станах от леглото и продължих да къртя. Вторичния ... леко ме разбуди, но не успя да ме дигне и той от леглото
Труса беше силен но щом не можа да ме надигне от леглото .....
При мен драмата беше че бях играл Диабло преди това и докате се събуждах си мислех че ме пренася в царството на сенките, където ще трябва да го бия отново .... въпреки че го бях пребил вече. Викам си бахти долното копеле - няма отърване от него. И тъкмо настръхвам за битка и .... осъзнах къде съм - в леглото и гаджето се бута в мен от страх
Даже не станах от леглото и продължих да къртя. Вторичния ... леко ме разбуди, но не успя да ме дигне и той от леглото
- al_volante
- Автомобил: golf 3
- Двигател: afn 1996
незнам доколко е възможно,но трябва да имаме впредвид евентуално активизиране и на Витошкия разлом,който е най-сеизмичния в България,и да се надяваме да няма прекалено много натрупана енергия,особено след снощното тресене...започнах да се интересувам за такива опасности след катастрофалното земетресение в Абруцо(Италия),тогава бях там,и честно да си кажа следващите месеци ще спя с едно отворено око и отключени врати... живи и здрави 

- diesel*
- Автомобил:
- Двигател:
И в Козлодуй леко се усети http://www.youtube.com/watch?v=u0fk6syQ7iY 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Хммм.. на мен ( Младост, 6ти етаж ) не ми се стори кой знае какво... полюля се полюля се па спре... изпцувах веднъж-дваж и се обърнах на другата страна и заспах.
- kristian91pk
- Автомобил:
- Двигател:
Здраво ни разлюля тук, аз съм от крайните квартали на Перник, около 2-3 километра от епицентъра и беше ужас.Спя много тежко, хората казват че към 2:58 е почнало, и е имало 3 поредни земетръса.Мен явно последния ме е събудил и изхвърчах под касата на вратата като тапа от шампанско.Интересното беше че беше придружено с заглушителен тътен, все едно са взривили Витоша и хиляди тонове скала и земна маса се насочват към нас
.Има доста паднали кумини и напукани къщи, но най-критично мисля че е в село Студена.По някое време някой пусна слух че стената на язовир Студена се е пропукала и във високите части на града(аз бях тръгнал посока мало бучино)вреше от народ.
.Има доста паднали кумини и напукани къщи, но най-критично мисля че е в село Студена.По някое време някой пусна слух че стената на язовир Студена се е пропукала и във високите части на града(аз бях тръгнал посока мало бучино)вреше от народ.- al_volante
- Автомобил: golf 3
- Двигател: afn 1996
тътена е характерен за разломите тука в тоя регион,тва е някакъв бонус,чува се една идея преди да почне да лашка и имаш шанс да реагираш..
Щом ме събуди в 3
В Пловдив беше здраво
Доста хора бяха навън поне час,едни даже палнаха колата и забегнаха 
В Пловдив беше здраво - muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Някой тецаджия да каже как са били вибрациите на турбините.
- MyPa_TpuO
- Автомобил:
- Двигател:
В Люлин на 4-тия етаж не особено впечатляващо. Събуди ме де, т.е. си е било осезаемо, но определено не ме вдигна от леглото. Докато се чудех дали изобщо има смисъл да ставам, то свърши. Следващите 2 труса само ме разбудиха. Даже малко се изненадах, че не се впечатлих особено...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”