Ако някой има опит с такива животни да пише - има ли шанс да се помогне на животинчето , някак да се обездвижи , знам ли и аз . Не съм я виждал , защото съм на работа , но казват , че била жива

scuba написа:Квот било - било.
Занесох я в Зоопарка...
Взеха ми я. Маркираха я една табелка с номер (на крака и на курубата). Била застрашен вид, в БГ били останали много малко такива.... Та така. Дано само да не я продадат някъде, че ще ме е яд. Дано да се грижат за нея. Искали да я занесат в някъв резерват за костенурки....
Както и да е. Дано оживее
milmar написа:За съжаление изхода беше летален.
Не ми се коментира що "хора" са тия , които са постълили така с беззащитното животинче , и колко е голяма крачката от това да изтезаваш животно и човек .
Разбирам убийството на животно за да се нахраниш , но това , което е за "удоволствие" ....
А Бог е отредил това животно да живее повече от нас - хората ...
Надявам се , сигурен съм , че един ден всеки си плаща за постъпките си !
mely написа:..Това са подрастващи келеши.Бах това поколение...Малко им е боя явно.
mely написа:...Това възрастен няма да го направи колкото и до е прост.Това са подрастващи келеши......
TiL написа:Vidol Nikolov написа:Телевизията не е виновна за това,че масовият млад родител е абсолютен немърлив,невъзпитан и прост селски бек както в нежното измерение така и в нашето.
Семейната среда е най-важна.
Тва според мен се дължи на факта, че стана мода първо да се ебът.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта