Какъв двигател да сложа на Г3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв двигател да сложа на Г3
Здравейте колеги нов съм във форума не знам дали даже не е пусната подобна а защо не и същата тема във форума ако е така предварително се извинявам. Интересува ме какъв мотор да сложа на Г3 от какъв друг модел мога да го взема и да го сложа и да мога допълнително да му дигна конете и по какъв начин ,също така какво ще трябва да сменя заедно с двигателя (скоростна кутия и т.н.), а и също така колко ще струва всичко това.Моля само да коментират просветени хора по темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какъв двигател да сложа на Г3
Колега вариянт е да сложиш двигател от VR6. Но трябва с него да смениш съответно скоростна кутия, полуоски, спирачни дискове и апарати, ако си с малкия радиатор трябва да сложиш голям, трябва да укрепиш предницата на колата защото иначе има голяма вероятност да се отворят колелетата и да има изкривявания (да се разчекне) Става с разпънки . Също и ЕБУ трябва с двигателя.
Другият вариянт е ДВГ 2.0i 16v там вече зависи от карането (душманската или я галиш). Ако не и стъпваш много на вратът може да се разминеш само с разпънки. Но ако я "изстискваш" най-вероятно старите полуоски няма да издържат.
Другият вариянт е ДВГ 2.0i 16v там вече зависи от карането (душманската или я галиш). Ако не и стъпваш много на вратът може да се разминеш само с разпънки. Но ако я "изстискваш" най-вероятно старите полуоски няма да издържат.
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма тема се заформя тука ще следя с интерес 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN

Пич купи си кола,не се занимавай с глупости.
Винаги ще има нещо,което няма да е като хората при суап-а,особенно в началото.
Дотука разбрах,че караш 3-ка..вероятно умряла 1.4/1.6/1.8/2.0 115
Продай си голфа за 1200 лева,доплати още 1000 и си купи Абф..не,че е самолет,ама ще си спестиш доста ядове и лутане
И не забравяй истинските Фв-та са 19Е

- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако разполагаш с пари за инвестиране си продай твойта кола и тогава ще имаш право да избираш какво да си купиш след като си го пробвал, а не ох сега защо нестан ами непали или невърви губи токк.......... 

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Колегата пита за двигател, стига сте го карали да си продава колата.
Моя съвет или F4 1.6 или W12 6.0 от ауди че поне като ще е мощен да е като хората кви са тия vr6 abf
Сега сериозно.
Каква е причината да искаш да си смениш двигателя.
И най-важното с какъв мотор си сега.
Моя съвет или F4 1.6 или W12 6.0 от ауди че поне като ще е мощен да е като хората кви са тия vr6 abf
Сега сериозно.
Каква е причината да искаш да си смениш двигателя.
И най-важното с какъв мотор си сега.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Направо слагай една газова турбина, не се занимавай с бутални отживелици! И звук, и скорост, а рацерите дето се фалят колко им били гоуеми турббините, в джоба си ги слагаш! При теб всичко е ТУРБИНА! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за бързите коментари и мнения.Колкото до въпроса на Zerga3GT, просто искам по бърза и пъргава колца, все още не съм си купил голф но съм им голям почитател иначе в момента съм с ауди Б4 и смятам да го продам и да си зема голф, като смятам да го пипна тук там
откъм двигатели ходова част и спойлери и т.н. само незнам какъв мотор да му сложа, гледам да е хем пъргав хем на приемлива цена един приятел ми припоръча от голф 4, 1.8 мотор спецификациятя точно на мотора ми убягва, но рекох да чуя и вашите мнения тук във форума
, благодаря за коментарите и ако има някой др. с добри мнения и идеи да пише 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”