Засилване на Голф 2 ТД,вече ККК24
- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Засилване на Голф 2 ТД
Ако двойката е добре подготвена, няма проблеми да го опъне.Аз лично не съм се пускал с 110кс. но съм убеден, че ще загине.Просто съм се пускал с коли които имат подобни параметри, до сега загуби няма.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf_Blade написа:peshoxx написа:shanadjiqta написа:daywalker написа: Но с АФН на 3ка не съм се пускал-обясних на колегата![]()
То няма и смисъл
Аз със стоково RP съм бил AFN в двойково купе на 400м на Калояново. Но към края започва доволно да ме настига...Защо реши ,че няма смисъл??
Колега,не се излагай....ако РП-то ти е стоково....стоков АФН ше те ступа ,ама мъжката....Аз съм с чипосан АФН във Ибиза 6К1 и точкувам с кола Рено 19 Ф16 136HP. Преди чипа същото Рено му бях на метър и половина зад задната броня....Прави си извода,какво ше се случи със 90 коньова атмосверка......оставям те в историята......Като говорите,обмисляйте какво пишете......че поня2кога е смешно....Ако има навитак от СТЗ и региона със 90 коньов голф или ГТИ 112/5 да идва......да му подам противогаза....
Слушай сега ти и не се излагай!Не сам някой пикльо,да говоря глупости,пък и всичко се е виждало и е било документирано на съборите.Така,че си запази коментарите за теб. Колата беше на Никси,май така беше ника на колегата.Да,беше правил суапа точно преди това и е имал сигурно нещо за доизкусуряване,мисля,че по кулера нещо.Но това не омаловажава победата,все пак колата ми не беше перфектна,той Стенлито знае какъв таралясник беше

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
peshoxx написа:Golf_Blade написа:peshoxx написа:shanadjiqta написа:daywalker написа: Но с АФН на 3ка не съм се пускал-обясних на колегата![]()
То няма и смисъл
Аз със стоково RP съм бил AFN в двойково купе на 400м на Калояново. Но към края започва доволно да ме настига...Защо реши ,че няма смисъл??
Колега,не се излагай....ако РП-то ти е стоково....стоков АФН ше те ступа ,ама мъжката....Аз съм с чипосан АФН във Ибиза 6К1 и точкувам с кола Рено 19 Ф16 136HP. Преди чипа същото Рено му бях на метър и половина зад задната броня....Прави си извода,какво ше се случи със 90 коньова атмосверка......оставям те в историята......Като говорите,обмисляйте какво пишете......че поня2кога е смешно....Ако има навитак от СТЗ и региона със 90 коньов голф или ГТИ 112/5 да идва......да му подам противогаза....
Слушай сега ти и не се излагай!Не сам някой пикльо,да говоря глупости,пък и всичко се е виждало и е било документирано на съборите.Така,че си запази коментарите за теб. Колата беше на Никси,май така беше ника на колегата.Да,беше правил суапа точно преди това и е имал сигурно нещо за доизкусуряване,мисля,че по кулера нещо.Но това не омаловажава победата,все пак колата ми не беше перфектна,той Стенлито знае какъв таралясник беше.Иначе сток без другите седалки правеше 17,5 на Калояново,което си е добро време за тази кола.Както казах,след включване на трета,която е доста слаба на моното,АФН-а взе да ме настига доволно,но не му стигна за преднината на старта .
Щом си рекъл,така да е .....ако дойдеш на Сливен,ще пием по кафе да поламерстваме малко....
- daywalker
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: DS
Колеги,много се разгорещихме.Малко да охладим страстите...Макар и да е криза,реших да пусна повечко гориво,че Калояново идва. малко филми :
http://www.youtube.com/watch?v=hpxRhBH2 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=k8yxBEA8 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=KstWjg4l ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=hpxRhBH2 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=k8yxBEA8 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=KstWjg4l ... e=youtu.be
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
самоует 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
На 1 вия клип много зле ми се стори, но на др 2 много стабилно вървене 

- daywalker
bbboiko2004 написа:На 1 вия клип много зле ми се стори, но на др 2 много стабилно вървене
колега,на 1вия клип на 5тата секунда настъпвам газта.

- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
колата е супер браво колега само в дизела е истината 

- lzrd
- Автомобил: GOLF III
- Двигател:
GOLF_SB_1991 написа:колата е супер браво колега само в дизела е истината
В турбо дизела !!!

Бобка, колата върви много добре.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
от 0 до 100 за колко??
-
- Автомобил:
- Двигател:
и друго ми е интересно я виж ако не си я засичал на 5-скорост от 80 до 120 за колко секунди ще ги вдигне
- daywalker
big_joro написа:и друго ми е интересно я виж ако не си я засичал на 5-скорост от 80 до 120 за колко секунди ще ги вдигне
защо?каква полза?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Брех...жалко че не съм сигурен за Калояново,че имам мерак да те замеря с една атмосферна бензинка.И твоята на километраж върви добре като моята 

-
- Автомобил:
- Двигател:
daywalker написа:big_joro написа:и друго ми е интересно я виж ако не си я засичал на 5-скорост от 80 до 120 за колко секунди ще ги вдигне
защо?каква полза?
Ами гледам че доста хора ги замерват така,пък и искам да си сверя аудито с този голф ето клип с възможностите на на мойто Б3 http://vbox7.com/play:7b0536cc46
- WOB
- Автомобил: Vw Golf mk2 GTD
- Двигател: JR 1984
GOLF_SB_1991 написа:колата е супер браво колега само в дизела е истината