todor jeliazkov написа:Колеги помагайте! Жената да вземе да долее масло в мотора и вместо 10в е шибнала 20в
Jivko7777 написа:Просто я накажи подобаващо тая вечерда знае друг път какво масло да налива
![]()
![]()

todor jeliazkov написа:Колеги помагайте! Жената да вземе да долее масло в мотора и вместо 10в е шибнала 20в
Jivko7777 написа:Просто я накажи подобаващо тая вечерда знае друг път какво масло да налива
![]()
![]()
поради счупено апаратче снимките са такива
![]()
![]()
dj_nako написа:Значи възнамерявам да използвам един от тези 2 телефона за обработка на текстовфи файлове с цел преписване и друга от тоя тип. Впъпроса ми кой от 2-та да избера за да му сложа офис програма от която да си отворя фаловете направени на ms word 2003 по време на изпит. За кой от 2-та тел-а има софтуер за работа с такива фалове, като основната опция е търсене в съответния файл. Моля отговорите да са само от компетентни лица. Благодаря!!!
Iezekil написа:имах същия проблем с 2Е,не можеш да тръгнеш нормално,като натиснеш педала малко колата забива и тръгваш с мръсна газ...Аз свалих дросела,жената го изтърка и колата се оправи.
Petrolhead написа:Слушай колегата, ако сложиш под 195 нищо добро не те чака.
Почва се с криви джанти и се стига до гъбички на краката
ABSOLUT написа:То е за пожар, но смисъла е същия![]()
Stoi написа:radotom написа:Тюууу... как ме събуди жената в 3 по нощите!![]()
Па и трябваше да ставам да ходя при малката, да не вземе да се събуди нещо и да се стресне, че батко й е станал (а той просто не беше лягал!)
В 5 (чета тук, че и тогава имало) жената вече беше излязла за работа и аз съм си хъркал блаженно!![]()
Ам тъй, де!
От 16-тия етаж, където живея, ако тръгнеш да слизаш - то ша съмне!
А и трябва да съм луд!
Като падне блока и ме затрупа?!
А така пак ще ме затрупа, 'ма първи ще ме изровят!
Вашия блок ако падне настрани , твоя етаж ще го търсят в Кичука
myrshavija написа:От един друг форум - коментар от темата "VW пуска Пасат-Олроуд Passat Alltrack " - първо се намеква, че Passat Alltrack се клати по завоите като Москвич, собствениците му се сравняват със сливенски цигани, а предпоследното изречение изкърти миФките - защо ли хората дават повече пари за пасата, когато е почти 1:1 с Голф?:robobug написа:Ами някои хора карат по-големи мотори и на само по магистралата и на тях свобода и спокойствие им дава ниското и спортно окачване.
В чужбина средната скорост е сравнително висока, имат много пътища тип серпентина и никой няма да те чака като сливенски циганин, натоварил москвича с връх, да се клатиш по 180 градусовите завои и да правиш километрични задръствания.
Сегашния пасат е на шасито на голф, затова е с халдекс. Предния беше с торсен.
plamen000000 написа:myrshavija написа:От един друг форум - коментар от темата "VW пуска Пасат-Олроуд Passat Alltrack " - първо се намеква, че Passat Alltrack се клати по завоите като Москвич, собствениците му се сравняват със сливенски цигани, а предпоследното изречение изкърти миФките - защо ли хората дават повече пари за пасата, когато е почти 1:1 с Голф?:robobug написа:Ами някои хора карат по-големи мотори и на само по магистралата и на тях свобода и спокойствие им дава ниското и спортно окачване.
В чужбина средната скорост е сравнително висока, имат много пътища тип серпентина и никой няма да те чака като сливенски циганин, натоварил москвича с връх, да се клатиш по 180 градусовите завои и да правиш километрични задръствания.
Сегашния пасат е на шасито на голф, затова е с халдекс. Предния беше с торсен.
Ако е това което си мисля му се казва по научно му Торсион, а колегата от другия автофорум, като не е запознат с пасатите да ходи да си тори сеното на село. :Д
plamen000000 написа:Ако е това което си мисля му се казва по научно му Торсион, а колегата от другия автофорум, като не е запознат с пасатите да ходи да си тори сеното на село. :Д
stangero написа:днеска съвсем случино си намерих колекторза които един колега от форома ме мота 2 седмици
hooligans написа:Всички се ебавахте с Перник, сега Перник се ебава с вас
oganisjan написа:Сега усетихте ли ? Доста силно разтресе, казаха че е 4.5 по Рихтер. Паднаха ми част от зъболекарските инструменти на земята.
Етто вижте:
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/
maxpayne написа:oganisjan написа:
Усетил си земетресение 4.5 в Турция, на ~1600км от нас, и са ти изпопадали зъболекарските инструменти? То вярно, че тази тема е голяма тъпотия, ама ти съвсем прекали със зъболекарските си реклами.
kappo написа:П.С Дано да е нещо от НОЙ,че тъкмо ми свърши да взимам пари от борсата като безработен, и да не е свързано с това нещо!
rosi17go написа:НОЙ е от Библията, а НОИ вече е друго, наистина ле не правите разлика ?
alakazam4o написа:Отваря ли ви формата за заяка за ЕКО-карти?
polence написа:П.С. Би било хубаво да се обръщате към мен в женски родженско съм
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта