Най големите ни емоции бяха от момента когато всички си вземахме довиждане от голямата БГ група защото всеки щеше да хваща в различни посоки.Адриян ,Росен и Павката щяха да пътуват за България ,Петър за Словения,аз за Виена ,Краси Стефан и компания за България.В този момент една девойка се мъчеше да ми обясни нещо но аз и казвах само че не разбирам и я отпращах.Тя се въртеше около голфа ми и пак ми шпрехаше нещо но аз пак не и обръщах внимание даже се майтапех и и виках че си тръгваме.Тя обаче настояваше много сериозно да ми обясни нещо.В този момент Краси беше близо до мен и го помолих да и попита какво точно иска.В него момент се появи и Аплинчето и я подкара на английски и го видях с широка усмивка и целия изригваше и незнаеше къде е.Каза че искат да качим колата сцената.Всички които бяхме там а някой даже не разбраха какво става и бяха тръгнали полудяхме от радост

Петър тръгна на търчи към задния вход на сцената и да дава подробности около колата а аз се обадих в гтова време на съпругата ми и сестра ми които в последния ден не бяха дошли а бяха останали в Велден който е на 15км и им казах че ще се забавя още и че ще изкаравт голфа на сцената.Те полудели от радост заебали багажа на рецепцията на хостела и тръгнали на автостоп.За няма и 15 мин вече като бяхме на сцената Петър даваше интервю ги гледам и те там викат като луди аааа ууууууу емоцииии емоцииии които незнам как да ги опиша.В него момент бях най щастливия голфаджияяяя.Все още съм супер развълнуван за това което се случи а то е че всъщност закриха Wörthersee 2012 с моя голф.Това за мен е най голямото признание за труда ,времето и емоциите през които съм преминал през 12г период от който имам и творя по колата.Пожелавам на всички да отидат и вкусят от този страхотен десерт наречен Wörthersee treffen
Ето и снимките от моя апарат.