Golf3 - Разход на масло от смяна до смяна 1,5л.-много ли е ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
голф
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf3 - Разход на масло от смяна до смяна 1,5л.-много ли е ?

Мнениеот голф » Сря 23 май 2012 10:01

Защо към изброените не добави и joker и всички останали който са доволни от добавките,А НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ от кожодерите """майстори""".

Започна и от бояджийство да разбираш maikomila maikomila maikomila

Даже и от литература maikomila maikomila maikomila maikomila

Така и не разбрх доволен ли си от лики моли?Не каза какви други добавки си ползвал ?къде?какво ти хареса или не?
От РАКИЯ явно е- РАЗБИРАШ,но за черния ти дроб НЕ scare

ОБЕЩАВАМ повече няма да падам на просташкото ти ниво,защото опошляваме форума и няма кой да чете мненията ни

ИЗВИНЯВАМ СЕ от името на двама ни на всички колеги от форума.Все единия трябва да отстъпи първи(по-умния)

И З В И Н Я В А Й Т Е

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 23 май 2012 10:28

Сега остава и инж. Николов да се изкаже по темата...

Я кажи, пиле шарено, голф и порше различни потребители ли сте? Ако сте различни, сте от онзи виц:
Седят двама в кръчмата, единият по-възрастен и постоянно сипе закани по майчина линия към по-младия, който слушал, слушал и по едно време рекъл:
-Тате, много се напи вече, хайде да си ходим!
Та и вашата работа, порше и голф, май е време да си ходите. А за домашно - напиши в Гугъл "Раздвоение на личността" и приятно четене...
Не зная на Жокера каква му е специалността, но ако е друга, може да те [ви] насочи към съответен специалист.
Лек ден, успешни продажби!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 23 май 2012 11:05

голф написа:ИЗВИНЯВАМ СЕ от името на двама ни

А! :shock
Ама господин Николов, Вие осъзнавате ли, че сте няколко личнсти?
Ееее... значи няма страшно! :lol: :lol: Все още е лечимо.
Сега ще Ви помоля да се насочите към тази темичка:
viewtopic.php?f=48&t=51743
А пък аз ще махна дублирания Ви акаунт порше, защото мултиакаунтинга е забранен във всички форумчета ;)

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Сря 23 май 2012 11:07

radotom написа:
голф написа:ИЗВИНЯВАМ СЕ от името на двама ни

А! :shock
Ама господин Николов, Вие осъзнавате ли, че сте няколко личнсти?
Ееее... значи няма страшно! :lol: :lol: Все още е лечимо.
Сега ще Ви помоля да се насочите към тази темичка:
viewtopic.php?f=48&t=51743
А пък аз ще махна дублирания Ви акаунт порше, защото мултиакаунтинга е забранен във всички форумчета ;)

офф: Ти пък, как можа да развалиш добрата реклама?! А аз скрито се надявах да видя снимка на колата и шофьора :063: :063: :063:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 23 май 2012 11:12

:lol: :lol: Нали това чаках и аз толкова време :lol:
Всъщност - чакам го от 12.02 тази година:
viewtopic.php?f=24&t=311350&p=3269281#p3269281

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 23 май 2012 11:18

Г-н Николов, бяхте разкрит по много елементарен начин. Още в предния си пост ви загатнах, че в интернет вече няма анонимност. На всеки би следвало да му светне, че ти (голф) и порше сте всъщност... Аз, моя милост и Айрин, имаше такъв филм с Джим Кери. Наистина много елементарен начин за реклама се опитваш да си направиш. Разговаряш сам със себе си пишеш и се самоубеждаваш за тия добавки. Абе с две думи - смешен си ! Ама много. Освен, че си смешен си и жалък, поне да беше вложил малко повече въображение, а да се изложиш по такъв кифладжийски начин с еднакво IP да драскаш бисерите си от два различни акаунта :063:
Ако имах правата такъв банан щях да ти дам, че да забравиш изобщо за тоя форум :lol: Смятам, че си го заслужи на 100 процента.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Сря 23 май 2012 11:28

Мога ли да използвам темата, за да поръчам от въпросната добавка на Дура МИТ,понеже ми гори по 5 литра на 1000км и чух,че след сипване на добавката спира да харчи масло,намалява разхода на гориво с до 10% и увеличава мощността с до 5% както и намалява вредните емисий.
Особенно подходяща добавка за автомобили със сертификат Евро 1-автоматично ги изпраща в Евро 4 mhihi ,както и за всички бензинови и дизелови мотори с или без принудително пълнене и пробег над 150 000км.

Гаранция за качество 5 години-виж капачката.
Амин :063:

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Сря 23 май 2012 11:33

Значи няма майстор който да разглоби мотор и да не сложи нова гарнитура. facepalm

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 23 май 2012 12:13

В интерес на истината, аз съм слагал веднъж глава със стара гарнитура...

Преди около 20 години мой приятел имаше Полски Фиат 125. Тези коли никога не са били с лесни за намиране части, а не бяха и евтини. Та въпросният Фиат беше поиздухал клапани, от каране с авиобензин и зорене по време на голямото нямане на бензин. Аз имах клапани и все навивах Жоро да отворим мотора и да ги сменим, ама той нямаше гарнитура за главата. Един ден идва и казва - Обади се старият собственик на колата, имал резервни части и ще ми ги донесе утре, има и гарнитура. Давай да почваме колата!
Речено - сторено. Отваряме, пасваме клапани, слагаме гумички, всичко като си му е ред. Гарнитурата излезе абсолютно здрава, защото при предишната смяна на сегменти я бях мазал с графит и масло. Идва човека, носи една торба с шарнири, накрайници, карета... А гарнитурата се оказа жигулова! Гледахме, чесахме се по главите, в неделя няма от де да купим, а в понеделник Жорко ще пътува за Белене, там работеше.
И сглобихме със старата, пък каквото стане. Намазах пак с графит, стегнах юнашки и Фичо изкара няколко месеца, докато сложихме нова. Ама това си беше чист късмет, на клиентска кола не бих го направил никога. Даже и клиента да иска...

А веднъж съм свалял мазана с течен метал гарнитура - ужас! На бусче Субару, 3 цилиндъра, мотора е на майната заврян. 2 часа чистих блока, а главата - директно на шлайф, шлайфиста умря от смях!
Та така...

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Сря 23 май 2012 20:11

Мда,голям филм,много куц сценарий.Само дето си мисля,че тея двата ника на коли няма да са на инж.Николов по причина,че един инженер не може да прави такива правописни грешки,каквито в последното деситилетие са запазена марка на младите юзъри.Интересно беше и прозиращата неприязън към някои колеги,с които и аз съм водил спорове но чак да ги обиждам...Та мисля си,става дума за млад и неопитен рекламен агент.
"Голфа го купих преди няколко месеца"-после стана август миналата година.
"Въртя по 150-200км. на ден"-по сметки излизаха 400
230лв. ремонта-???!!!
Горчивото е,че наистина плосък сюжет,нямаше развитие от началото до кулминацията,грозна пропаганда на може би качествен продукт.Ква е тая идея-я да се направя че правя ремонт и после да хваля добавката,която ме спасява?Даже и да беше довършил филма,във зритела щеше да остане усещането за недообмисленост.Ами все пак си сменил сегменти,може от това вълшебно да се е оправила колата??2 mhihi Трябваше преди да иде на ремонт да сложи добавка,после майсторите да отворят мотора и да ахнат:
-"този двигател не е работил"
А младши асистента да отговори със скромната си усмивка:
-На 700 000 е
:shock :shocked това е сценария пич,ама ти непрофесионално допусна личните ти чувства да попречат на работата ти.

Потребителски аватар
Iago
Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
Двигател: B8444S

Мнениеот Iago » Сря 23 май 2012 20:23

Iezekil написа:Мда,голям филм,много куц сценарий.Само дето си мисля,че тея двата ника на коли няма да са на инж.Николов по причина,че един инженер не може да прави такива правописни грешки,каквито в последното деситилетие са запазена марка на младите юзъри.Интересно беше и прозиращата неприязън към някои колеги,с които и аз съм водил спорове но чак да ги обиждам...Та мисля си,става дума за млад и неопитен рекламен агент.
"Голфа го купих преди няколко месеца"-после стана август миналата година.
"Въртя по 150-200км. на ден"-по сметки излизаха 400
230лв. ремонта-???!!!
Горчивото е,че наистина плосък сюжет,нямаше развитие от началото до кулминацията,грозна пропаганда на може би качествен продукт.Ква е тая идея-я да се направя че правя ремонт и после да хваля добавката,която ме спасява?Даже и да беше довършил филма,във зритела щеше да остане усещането за недообмисленост.Ами все пак си сменил сегменти,може от това вълшебно да се е оправила колата??2 mhihi Трябваше преди да иде на ремонт да сложи добавка,после майсторите да отворят мотора и да ахнат:
-"този двигател не е работил"
А младши асистента да отговори със скромната си усмивка:
-На 700 000 е
:shock :shocked това е сценария пич,ама ти непрофесионално допусна личните ти чувства да попречат на работата ти.

Да си призная и твоя сценарий куца малко.. никъде не споменаваш дали Хуанита и Игнасио ще се оженят в крайна сметка? Аз закво го гледах тоя филм? mhihi mhihi

П.С. Ебаси плоската работа, честно.. дори средно умен човек можеше да пипне историята така че никой да не се усети къде точно е измамата.. maikomila

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 23 май 2012 20:36

Колеги,защо залитаме в ненужни крамоли....разказвам ви собствения си опит с Дуралюб...плюсове и минуси..Нека да дадем максимално обективна информация на колегите за тази добавка....пък,кой прави реклама и кой не....толкова ли е важно.Убедих се,че интелектуалното нивото на форума е доста над средното за страната,така че трудно някой ще ни излъже....Пак казвам съвсем искрено(но без претенции за статистическа достоверност!) ....добре си върши работата присадката....но на здрави детайли...Добър лубрикант...нищо повече!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 23 май 2012 20:39

Мен ме усъмни още онзи пост на ГОЛФ от февруари, дето и radotom е забелязал. После в няколко теми той хвалеше добавката, а аз го настъпих и затова му станах неприязнен.
В момента, когато се включи в тази тема, ми стана ясно как са нещата и го написах в първия си пост.
Инак за сценария, аз бих заложил на друга тактика.
Единия профил е от моя комп, а другия - от на жената, или на някой друг. Пиша от моя, пращам по скайп, никовете - с различен шрифт, езикът и писането на двамата - различни.
Правим ремонт, слагам снимки - аз поне мога да ги осигуря, нещата се пооправят, ама не съвсем, после слагам чудото - АЛЕЛУЯ! Нов мотор! Майстора 5 пъти мери компресия и не вярва на очите си, даже клипче с меренето ще пусна, как стрелката троши скалата! :lol:
Може още да се усъвършенства сценария.
Ама беше забавно, нали? :lol:
:beer :beer

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Сря 23 май 2012 20:46

ха ха ха,дай му акъл затъ,другия път да се изпоти малко.А за добавката казах,че може и да е хубава,ама след такава анти реклама..а и за лубрикант да изкривява кристални решетки и да трупа метал по стените на цилиндрите е малко наивно..а и док,тази дума "лубрикант" ме кара да се усмихвам...

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 23 май 2012 21:01

joker написа:Колеги,защо залитаме в ненужни крамоли....разказвам ви собствения си опит с Дуралюб...плюсове и минуси..Нека да дадем максимално обективна информация на колегите за тази добавка....пък,кой прави реклама и кой не....толкова ли е важно.Убедих се,че интелектуалното нивото на форума е доста над средното за страната,така че трудно някой ще ни излъже....Пак казвам съвсем искрено(но без претенции за статистическа достоверност!) ....добре си върши работата присадката....но на здрави детайли...Добър лубрикант...нищо повече!

Нямам нищо против работещите добавки, но ме дразнят опитите да се представят като панацея. Аз също ползвам някои неща, но по предназначение, нещата не са толкова прости. Всяка професия иска теоретична подготовка, опит, обща култура, постоянно следене на новостите и система за оценка на тези новости.
Докторе, ти няма ли да се възмутиш, ако някой предлага хубав атибиотик, лекуващ бактериални инфекции, за идеалното средство срещу рак? А?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”