Уплътнения за прозорците на Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Пустиняк
Автомобил:
Двигател:

Уплътнения за прозорците на Голф 2

Мнениеот Пустиняк » Сря 23 май 2012 13:16

Здраво пичове,

Пропаднал съм. Заробих се с една двойка(EZ -ка от далечната '89г.) и като всяка първа кола, искрата на любовта пламна - чак портфейла ми пропуши... :mrgreen: Карай, оно кое си требе, уно си сака, пък и ми е лепотия :kissy:

Та почнал съм да я стягам за конкурса "Секси баби германки по без нищо", а аз успоредно ще участвам в "Най-прост от простите". :drunk

На въпроса - дайте някакъв рац(рационализация), побъгаряване, или свободен патент за уплътненията на прозорците, че са поизгорели от слънцето и при дъжд, водата влиза в самата врата, лъзгайки се подмолно по джамовете - нийната мамица! :mrgreen:

Ходих по моргите - за коли де, ама греда. За нови нема паре - 200-300 лв за гуми, дето не са презервативи, не давам. Е ли е възможно да се приспособят някакви уплътнения от нещо друго, или някоя фирма да ми направи нови на по-добра цена(тоя профил не е много сложен, мислим)?

Търсачката съм ползвал, пък даже и по-големата - Бай Георги(Google).

Аре, всичко добро и не варкайте(бързайте) место има за съвети бол(достатъчно)!Поздрави от Резервато!

Потребителски аватар
teddy
Автомобил: golf 4
Двигател:

Re: Уплътнения за прозорците на Голф 2

Мнениеот teddy » Сря 23 май 2012 20:02

разрови се из раздела продавам - авточасти. Можеш да намериш от колеги много читави неща и то на добри пари!

chi4i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chi4i » Чет 24 май 2012 17:07

Колега обща болка при старите коли е.Имах същия проблем и се лутах по моргите като теб.До някъде реших проблема като залепих наилони от вътре на вратата.Па принцип май трябва да имат оригинално ,но за толкова години или са изчезнали или са се разлепили.Сваляш кората на вратата и лепиш.Отделни вратите имат и отвори за оттичане на вода от долната страна.Виж да не са запушени.

Пустиняк
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Пустиняк » Пет 01 юни 2012 12:44

Пичове, благодаря за съветите и помощта! Тръгнал съм по една следа и май има шанс да ми направят нови уплътнения, ама за сега нищо 100%-во. Ако има някакво положително развитие, ще пиша. Живи и здрави!

Последно избутана от Пустиняк на Пет 01 юни 2012 12:44.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”