mladen0101 написа:Неграмотно,ама вярно!!!!Внимавай особенно с гръцките банки,предполагам знаеш кои са!!!
Пиреус и ОББ знам аз. Кои са другите, ако има?
mladen0101 написа:Неграмотно,ама вярно!!!!Внимавай особенно с гръцките банки,предполагам знаеш кои са!!!
Fifa написа: Аз съм на Уникредит и съм доволен, други пък не са. Разгледай им офертите и сравнявай.
kris11 написа:Fifa написа: Аз съм на Уникредит и съм доволен, други пък не са. Разгледай им офертите и сравнявай.
И аз съм там и съм доволен. При влизане в акаунта за банкиране - почти моментално СМС , при движение пак СМС.Такса почти 13 лв на месец. Преводите м/у клонове на банката и към други банки са безплатни.
Ако е за срочен депозит въ валута - Бълг Ам.- на 3 месечен депозит.
Бягай от Пощенска,ОББ ,Пиреус, /Алфа не съм се интересувал дали още съществува/ -изброените са гръцки и нищо не се знае тяхната криза докъде ще стигне.
2.4I написа:ако е Българска по ще е проблем
ivo_555 написа: не знам другите банки как са с работното време, но е много важно да се отбележи , че ДСК имат дежурни до по късно вечер, вкл. и събота!
xploda написа:Баси гадовете. Те мно'о се изхитрили нашите банки еПоразгледах сайтовете на повечето по-големи банки за информация и...
- теглене от ТЕХЕН банкомат - от 15 до хх стотинки
- SMS известяване - от 15 до хх стотинки
- обслужване на една сметка - 6 до хх лева
- обслужване на карти - пак стотинки някакви
- лимит тук, лимит там, а лихвичките от 3% нагоре за 6 месечен(примерно) влог няма![]()
Май, май едно сейфче в трезора и съм аз
w_smith написа:xploda написа:Баси гадовете. Те мно'о се изхитрили нашите банки еПоразгледах сайтовете на повечето по-големи банки за информация и...
- теглене от ТЕХЕН банкомат - от 15 до хх стотинки
- SMS известяване - от 15 до хх стотинки
- обслужване на една сметка - 6 до хх лева
- обслужване на карти - пак стотинки някакви
- лимит тук, лимит там, а лихвичките от 3% нагоре за 6 месечен(примерно) влог няма![]()
Май, май едно сейфче в трезора и съм аз
И трезорите са скъпи![]()
Не очаквай да ебеш дявола във въздуха
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: газаджиКата и 44 госта