колеги голфа е 1,4 АЕХ, 96-та, пълната инжекция.колата има ИМО.
значи преди 2 години свалих двг-то което си работише отлично,за да сложа 1,8 моно от 93-та,а после и АБФ и всичко беше наред до днес, когато отново минах на 1.4ката понеже, 1,8-то го продадох, а АБФ-а отива на една друга моя кола, но преди това му трябва ремонт.
та убеден съм,че вързах всичко така както беше свалено преди години, по имобилайзера не съм пипал нищо,ключа си е оригиналния.всичко е както едно време. но колата изобщо не пали. откачих рейката с дюзите и те пръскат гориво. откачих и една от свещите и там има искра. не съм пипал центровки и т.н. а колата изобщо не дава признак да запали, само върти на стартер и мирише на бенз. и нищо.ако беше ИМО-то дали не трябваше поне да пали и да гасне?
какво да правим,казвайте ?!
голф 3 AEX НЕ пали вече :(
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: голф 3 AEX НЕ пали вече :(
Откачи всички свещи и провери за искра, виж дали са мокри, налягане на бензиновата помпа замерете, а по инерция пали ли?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: голф 3 AEX НЕ пали вече :(
Веско, ако е ИММО-то щеше да припали и тогава да угасне.
Щом има искри и пръскат дюзите - или нещо си объркал валовете, или неправилно си наредил кабели (на свещи или на дюзи)
Щом има искри и пръскат дюзите - или нещо си объркал валовете, или неправилно си наредил кабели (на свещи или на дюзи)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”