SMS капан от Глобул?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: SMS капан от Глобул?

Мнениеот azrod » Съб 26 май 2012 9:15

Съмнява ме да се излъжат да ти направят такъв договор :063:
Но ако все пак стане сподели как си ги обработил :beer

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 26 май 2012 15:39

Ами капан е , като има кой да се върже :dummy: На глубул съм, всеки месец полу4авам такива смс-и, но никога не отговарм. Нямам и проблем със сметката. Къде е капана? Капана е в калитковците , който връщат на смс-те mhihi

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 26 май 2012 16:55

Тук гледам абонати на този оператор та да попитам.
Скоро МОЖЕ да ми се наложи да стана абонат. Какъв план ми препоръчвате като на месец ще се нуждая само от 500-600мин и нищо повече? Телефона ще е Нокия 1100, СМС-и така или иначе ползвам много много рядко. Никога е пресилено.
Днес ходих да питам препоръчват ми за 20лв 1500 мин в мрежата 1500смс и още разни такива за 20лв. Не виждам защо да плащам за нещо, което няма да ползвам.
Има ли планове, които не са обявени в сайта им, а се дават малко по-така. Какви скрити капани има при договорите им.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Съб 26 май 2012 18:11

velinsl написа:Има ли планове, които не са обявени в сайта им, а се дават малко по-така. Какви скрити капани има при договорите им.

Винаги има такива планове. Даже не е и нужно да питаш.
По-скоро задай въпрос кой може да те уреди с такъв план.

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Съб 26 май 2012 20:43

Кой може колежке? :lol:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 27 май 2012 19:05

За да не пускам нова тема ще използвам тази, дано авторът няма нищо против.

Скоро ми се налага да ходя в Турция за една седмица, как стоят нещата с разговорите входящи и изходящи. На Глобул съм. Гледах, че имат пакети, но да дам 23 лв. за 15 мин... death Та каква е цената на разговорите, моя по запознатите да ми отговорят.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 27 май 2012 19:10

Калоян Кирилов написа:Скоро ми се налага да ходя в Турция за една седмица... как стоят нещата с разговорите..

Колега, препоръчвам ти да не говориш в турция с който и да е наш оператор ! На моя колежка след пътуването в Турция, и дойде сметка от 400 лева, и че е пращала 200 СМС-а, точно в този ден! Та тя не помни да има такова нещо, и затова те посъветвам да избягваш разговори ако не е належащо!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 27 май 2012 19:38

Калоян Кирилов написа:

Така е с Турция, щото не са в ЕС (слава богу). Така поне ти излиза минутата 1.53, иначе ти е 2.28 ако си без този пакет
Също внимавай с интернет трафика от някое случайно приложение, че ще се върнеш със сметка от няколко стотин лева.

Потребителски аватар
ohdan
Автомобил: vw Polo 1.4
Двигател: AEX 1996

Мнениеот ohdan » Пон 04 юни 2012 6:47

Еми и на мен вече за трети път само за този месец ми пращат такъв sms, та затова реших да проверя в нета , понеже знам че им бяха наложили забрана да изпращат такива,и ми се отвори тази тема в този сайт в който имам регистрация от дълго време но не съм я видял. Аз ползвам предплатената услуга и в случая направо трия всичко получено от такива номера но се замислих след преглеждането на темата тук за това с "info otkaz" та си записах за всеки случай с каква сума разполагам след получения последен sms, ще видим какво ще последва??
Ползвам си телефона само за sms тъй-като съм не чуващ което предполага по- малки сметки, а много пъти преди съм забелязвал че при зареждане за 10 лв. когато се дават и бонуси за безплатни sms , сметката ми се топи даже и когато дълго време не ползвам тетефона facepalm :horror:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”