BG_Golf4e написа:Първи ШУМИ![]()
![]()
![]()

BG_Golf4e написа:Първи ШУМИ![]()
![]()
![]()
xploda написа:Бе няма ли някой да ги разкара накрая тези перез, мерез и всичките останали идиоти от малките отбори. Само се пречат да ги е*а. Не минава състезание да не са причина за инциденти, мамито им проста
Vlad777 написа:xploda написа:Бе няма ли някой да ги разкара накрая тези перез, мерез и всичките останали идиоти от малките отбори. Само се пречат да ги е*а. Не минава състезание да не са причина за инциденти, мамито им проста
![]()
Ако останат 3 отбора едва ли ще има кой да го гледа този спорт. А няма как всички да са на върха.
А Перез се беше засилил все едно, че е на Монца, а не по тесните улици на Монако.
Zdravko Zankov написа:Абе само на мен ли ми се струва,че колата на Перез нещо се беше скапала точно преди удара.На забавено повторение се вижда,че след като отскочи от бордюра на десния при басейна е навил волана на 90 градуса надясно,а предните колела не мърдат грам!
Zdravko Zankov написа:Ново дваесе-Шумахер наказан с 5 места.Уебър на 1 място!
bai_ILIA написа:Zdravko Zankov написа:Абе само на мен ли ми се струва,че колата на Перез нещо се беше скапала точно преди удара.На забавено повторение се вижда,че след като отскочи от бордюра на десния при басейна е навил волана на 90 градуса надясно,а предните колела не мърдат грам!
има проблем и отборът му го разследва...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта