Блиндирани Врати - Пловдив???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Блиндирани Врати - Пловдив???

Мнениеот chefito » Пет 20 окт 2006 12:59

Колеги оправям апартамент и почвам логично от стабилна врата. Тъй като са ми много ограничени финансите търся максимално евтина и сравнително хубава блиндирана врата. До сега бях на 2 места но ми обявяват непосилни за мен цени над 520лв. Някой ако има инфо и адреси да ме праща веднага :) :roll:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пет 20 окт 2006 13:28

http://www.bulbond.com/index.php?option ... Itemid=41#
аз също правя ремонт и се спрях на тези врати. купил съм вече 2 блиндирани и 6 интериорни. всички са made in china, но качеството е доста добро, цените са без конкуренция (поне аз не намерих по-ниски цени за такова качество). външни: 370-470 лв., вътрешни 230-300 лв.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 20 окт 2006 13:38

joro_kem написа:http://www.bulbond.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=41#
аз също правя ремонт и се спрях на тези врати. купил съм вече 2 блиндирани и 6 интериорни. всички са made in china, но качеството е доста добро, цените са без конкуренция (поне аз не намерих по-ниски цени за такова качество). външни: 370-470 лв., вътрешни 230-300 лв.

ей колега равен нямаш....само ако моеш да ме ориентираш къде на брезовско да ги търся че тоя номер ми е пълен мрак....на картата на BG maps слабо се ориентира....(монтажа поемат ли?)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пет 20 окт 2006 13:42

магазина е под хотел филипополис или нещо подобно, намира се малко преди сградата на българска роза, почти срещу бонита и е от страната на българска роза. фирмата се казва скечерс оод.
монтажа е малко по-сложен въпрос, ма ако не ти предложат нищо, звънни на 0888/639452 - любчо е твоя човек. предай му поздрави от жоро и дано ти свърши работа.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 20 окт 2006 14:02

joro_kem написа:магазина е под хотел филипополис или нещо подобно, намира се малко преди сградата на българска роза, почти срещу бонита и е от страната на българска роза. фирмата се казва скечерс оод.
монтажа е малко по-сложен въпрос, ма ако не ти предложат нищо, звънни на 0888/639452 - любчо е твоя човек. предай му поздрави от жоро и дано ти свърши работа.

Много благодаря баце!!! Още утре съм там и дано всичко е 6!

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пет 20 окт 2006 21:17

Има една фирма за блиндирани врати на Байкал, до мястото където продават картите за градския транспорт. Има асортимент и богат избор от брави и допълнителни устройства! Успех!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 20 окт 2006 23:05

leavon написа:Има една фирма за блиндирани врати на Байкал, до мястото където продават картите за градския транспорт. Има асортимент и богат избор от брави и допълнителни устройства! Успех!!

минимална цена 520лв.....първо там бях....много са хубави но едва 400 събрах :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”