Трябват ми съвети за бензинови голф 4-ки
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Трябват ми съвети за бензинови голф 4-ки
Като е поддържана, какво и има? Моята беше карана 1 година тук !
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
passat19911800 написа:По-добре от частна обява, отколкото от джамбазин. Джамбазина все ще гледа да те прекара. Хората си гледат колиците да им вършат работа, тъй че малко вероятно е да вземеш кола от някой и тя да е пълна развалина. Търси си кола от лични обяви и тук от форума, и ще спечелиш. Повечето коли са поддържани и в тях са вложени доста пари, които не могат да се избият от продажбата. Този, който си продава колата, особено ако я е карал няколко годинки, ще ти даде доста информация за нея. Всеки иска да стигне жив и здрав там, за където е тръгнал, а затова пари не се пестят. Не, че всички коли в автокъщите са трошки, но определено ще се наложи по-сериозно обслужване и ще има доста питанки. Избери си поне двама помощници, като ходиш на оглед. Успех!
Защо по презумпция смяташ, че някой собственик на кола е по-почтен от джамбазин? И защо си мислиш, че задължително я е поддържал колата? Мошеници под път и над път, не вярвай на такива приказки за лека нощ.
- Sashko_Trg
Е поне има малко надежда горе долу, ама то като е така в България никой на никой НЕ трябва да вярва !
Другото което не се сетихме са тея турбини, предполагам че не са като дизела в смисъл не се зацапват геометрий и т.н. единствено клапана Н75 и вакум пътищата.
Другото което не се сетихме са тея турбини, предполагам че не са като дизела в смисъл не се зацапват геометрий и т.н. единствено клапана Н75 и вакум пътищата.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Sashko_Trg написа:Е поне има малко надежда горе долу, ама то като е така в България никой на никой НЕ трябва да вярва !
Както се казва око да види и ръка да пипне, причините за продажбата на една кола може да са много и най различни, не е задължително да има някаква сериозна повреда и за това да се продава.
На някой им умръзват, на други им трябва спешно кеш, трети отиват по-чужбина и т.н.
Аз до момента съм сменил 4 автомобила и никога не съм продавал кола защото е със сериозна повреда и гледам да се отърва от нея.А съм такъв че винаги нещо като тропне или хлопне бегом марш в магазина и се сменя с възможно най качествената част
Та така, отиваш гледаш, пробваш и като ти хареса броиш и си тръгваш с нея, има хора които си гледат колите по-добре от жените
Турбината е консуматив и рано или късно ще се предаде, не можеш да знаеш предишния собственик как си е карал колата, а и 1.8Т не е мотор който се жали, хората го купуват за да си правят кефа с него.
За това колегите ти казват че е по-добре да търсите атмосферен двигател, просто собственика ще спести едни 800-1000лв. още с покупката защото няма да мисли кога ще му изпуши турбото
- Sashko_Trg
И ти си прав хора сякви, а мотивите за продажбата на тази кола е че момчето отива да живее в София и друго което, че не можел да я нахрани и затова. А за турбото си прав веднага отпадат едни 1000 лева, ама пък моя човек такова си е харесал и не е някъв джелатин. Ще видим в Петък отиваме да я гледаме и на място ще преценим дали колата ще се вземе или не. То като започнеш да гледаш обяви направо те заболява главата от гледане !
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
лесно нема, успех 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Уф, мотиви... Един приятел постоянно продава по някоя кола и все обяснява, че я взел за дъщеря си, обслужил я, ама тя не искала да кара, било я страх да шофира! 
- Sashko_Trg
muns61 написа:Уф, мотиви... Един приятел постоянно продава по някоя кола и все обяснява, че я взел за дъщеря си, обслужил я, ама тя не искала да кара, било я страх да шофира!
тос чак сам си вярва май - stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Sashko_Trg написа:![]()
тос чак сам си вярва май
Сигурно не само той си вярва, а и продава

- Sashko_Trg
Weezy написа:Само, че 1.8Т в комбинация с 4х4 в купе на Golf 4 - няма. Може да погледнете Audi А3, те имат 1.8T Quattro.
http://www.cars.bg/u679773
Май имало
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
или не е 1,8т или не ЩАР ПО ЩАР (4x4) в превод от цигански 
Последна промяна от calidad на Съб 09 юни 2012 10:15, променено общо 1 път.
- kristian18t
- Автомобил:
- Двигател:
Какво стана? Намерихте ли това, което търсите?
- Sashko_Trg
Да намерих ме в Стара Загора една кола оставена в авто къща от човек
още мин. седмица май беше в събота
не казах нищо защото не можах да намеря обявата и да ви покажа. Взехме 1.8 Т с кожа, подрев на седалките, ал. джанти 17 цола(имитация на subaru impreza WRC), има някво сложено спортно окачване и Blow Off клапан. Момчето я вкара тея дни в сервиза за смяна на консумативи и за сега не му се създавала проблеми, единственото нещо което не направи е да смени водната помпа.
Сега иска да и слага газ, защото му прави 15 разход в града и един майстор газаджия му каза че имало такива специални ГУ за мотори с турбо.
П.П Забравих да кажа че колата е 99-та за 5 хилки
паднаха с 600 лева 
Сега иска да и слага газ, защото му прави 15 разход в града и един майстор газаджия му каза че имало такива специални ГУ за мотори с турбо.
П.П Забравих да кажа че колата е 99-та за 5 хилки
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”