"Здравейте, представяме ви предстоящото Тунинг шоу 2012 в Експо център - София на 2-3 Юни. Програмата на събитието очаквайте скоро. Оформили сме 3 категории със състезателен характер - цялостен тунинг, кар аудио и силов тунинг.
Цялостния тунинг - тук с най-голяма тежест ще бъде оптичния тунинг и интериорния тунинг. Допълнителни точки ще получават автомобили с налична кар аудио система, както и подобрения по мотора.
Кар аудио - Ще се проведе състезание по SPL чрез замерване на звука. Съдийската комисия ще бъде подкрепена с участието на ЕММА България.
Силов тунинг - автомобилите участващи в тази категория ще бъдат измерване чрез дино стенд на ХЕЕД.
Ще се постараем да има много атракции по време на шоуто. Мис тунинг, Дрифт шоу, Еротична Автомивка, Дино стенд за автомобили на посететилите както имного игри с публиката"
Tuning Show 2012
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
Re: Tuning Show 2012
http://www.vwclub.bg/events.php?d=1338584400&e=02
ще има доста размисли
ще има доста размисли
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Имам чувството, че се наговаряте...
Всяка година някое готино събитие съвпада с датата на събора... Ех тия военни начи 

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами то всяка седмица има някакво мероприятие, трудно е да се съобрази едно с друго!
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
напрово от калояново през софия 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Екстра е програмата събота Калояново, неделя Експото или обратното 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще се посетят и 2те 

Колеги, някои има ли информация за събитието? Колко ще е входа за участници и кога трябва да сме там...Търсих в тунинг.бг ама нищо не намерих..Гледам че колегата vackoo ще участва..ако знаете нещо казваите.. 

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Мисля 7 лева е входа така прочетох....Колкото до това кои ще участват,гледам бая форумни коли има
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
"Вход за участници"

ABSOLUT написа:"Вход за участници"

- vackooo
- Автомобил:
ABSOLUT написа:"Вход за участници"
Не е смешно,и веднага ти казвам защо.Тъй,като ще е състезание,било то кар-аудио,силов или оптичен тунинг и ще има някакви награди....знам само че за оптичния е нитро система!Та има съдии има награди тези пари,едва ли някои ще ги изкара просто така за благото на другите.На ЕММА таксата за участие е 20лв.Незнам кое е смешното.Все пак се ангажират хора(съдии) които не са само от София и те имат разходи.Все пак никои не е длъжен,аз лично се записах на шега и се чудех къде да ида,и като ми се обадиха реших да ида в София.При това гледам че не съм само аз и Волен се е записал и Alpine и Сандо

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
vackooo написа:ABSOLUT написа:"Вход за участници"
Не е смешно,и веднага ти казвам защо.Тъй,като ще е състезание,било то кар-аудио,силов или оптичен тунинг и ще има някакви награди....знам само че за оптичния е нитро система!Та има съдии има награди тези пари,едва ли някои ще ги изкара просто така за благото на другите.На ЕММА таксата за участие е 20лв.Незнам кое е смешното.Все пак се ангажират хора(съдии) които не са само от София и те имат разходи.Все пак никои не е длъжен,аз лично се записах на шега и се чудех къде да ида,и като ми се обадиха реших да ида в София.При това гледам че не съм само аз и Волен се е записал и Alpine и Сандо
Абе не е смешно а е много смешно

На феста що няма такса участие, защото е от фенове за фенове!
Иначе успех

- vackooo
- Автомобил:
hooligans написа:vackooo написа:ABSOLUT написа:"Вход за участници"
Абе не е смешно а е много смешно![]()
На феста що няма такса участие, защото е от фенове за фенове!
Иначе успех
Ти на феста участвал ли си?
Получи ли нещо?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Нека не превръщаме темата в спор кой какво е получил/ще получи.
Идеята на VW Club Fest не е състезание, а събитие, където всички фенове могат да се срещнат в една приятелска атмосфера. Всички спечелихме добро настроение, положителни емоции и нови приятели с бензин в кръвта. Клубът дори покри разходи на някои от участниците с пътна помощ и т.н. Автомобилът на публиката също така посети най-голямото събитие за VW феновете на разноски на VWclub.bg - снимки тук.
Този уикенд също така имаме мероприятие, където всеки с автомобил VW може да кара на писта и то безплатно. Плаща се само такса вход от 5 лв на човек за самия събор и стига да ти е изправен автомобила и да отговаря на техническите изисквания - караш.
И тунинг шоуто и събора са 2 дни, така че при повече желание ще могат да се посетят и двете мероприятия.
Успех на всички участници!
П.П. Моля придържайте се към темата за в бъдеще.
Идеята на VW Club Fest не е състезание, а събитие, където всички фенове могат да се срещнат в една приятелска атмосфера. Всички спечелихме добро настроение, положителни емоции и нови приятели с бензин в кръвта. Клубът дори покри разходи на някои от участниците с пътна помощ и т.н. Автомобилът на публиката също така посети най-голямото събитие за VW феновете на разноски на VWclub.bg - снимки тук.
Този уикенд също така имаме мероприятие, където всеки с автомобил VW може да кара на писта и то безплатно. Плаща се само такса вход от 5 лв на човек за самия събор и стига да ти е изправен автомобила и да отговаря на техническите изисквания - караш.
И тунинг шоуто и събора са 2 дни, така че при повече желание ще могат да се посетят и двете мероприятия.
Успех на всички участници!
П.П. Моля придържайте се към темата за в бъдеще.