! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот nosex » Вто 29 май 2012 20:55

Не знам вече, може да се случи на всеки, колеги, спирайте ВИНАГИ на ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ...
На пешеходна пътека днес, в двулентово платно, в София, кв. Стрелбище, в час пик след 18:30 бяла фиеста щеше да удари две дечица пред мен :banghead:
Тръпки ме побиват мамка му... на супер обозначена "зебра", с "ЕЙЙЙ ТАКИВА" знаци и ЧЕРВЕНО-БЯЛА МАРКИРОВКА спират всички, а "майсторката" зад волана се помисли за бърза и реши да ги мине отляво, докато дечицата (макс. 10 годишни) пресичаха... Аз лично като първи автомобил от насрещното двулентово платно изпаднах в шок за около половин минута... :shock :shock :shock
За къде се беше разбързала тая овца, не знам, добре, че в последния момент успя случйно да отреагира и да навие волана, та да избегне прегазването на 2-те дечица, отделно те двечките отстъпиха с половин крачка назад в последния момент... :bishop :shock
Беше "малкият дявол" :bowdown , а скоростта дори и при спирачки бе поне 40 км/ч :screwy

Колеги, внимавайте МНОГО и ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА НИ, само те ни останаха в тая безумна "държава" :012: :012: :012:

Карта: ТУК

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 29 май 2012 22:12

Незнам дали ви се е случвало но от както взех книжка на мен ми се случва за 2-ри път.При наличието на 2 ленти карам в лявата и някой човек да си ходи спокойно по осовата линия(при наличието на тротоари и от двете страни без спряни коли и тнт) ,добрече карам бавно в града ... После полицайте тръгнали да глобяват за глупости,ами тия камикадзета,защо никой не ги глобява?

n1ksuna90
Автомобил: golf mk 1 1979
Двигател: 2.0 16v

Мнениеот n1ksuna90 » Вто 29 май 2012 22:21

Да се оплача и аз колеги: Онзи ден един дядка със ситроен както сме на сфетофара решава, че трябва да даде назад и хоп в голфа. Слизам виждам, че на колите им няма нищо и отивам да видя как е човека да му кажа, че всичко е наред и да не се притеснява и той само като ме видя без да каже нищо си тръгна, а беше човек на около 60-65 години :banghead: . Толкова ли сме страшни голфаджийте :Mr Green Fun , аз просто исках да видя човека как е майната и на колата ремонтира се.
П.п Добре че голфовете са здрави та нищо му няма.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Сря 30 май 2012 7:24

nosex написа:Не знам вече, може да се случи на всеки, колеги, спирайте ВИНАГИ на ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ...
На пешеходна пътека днес, в двулентово платно, в София, кв. Стрелбище, в час пик след 18:30 бяла фиеста щеше да удари две дечица пред мен :banghead:
Тръпки ме побиват мамка му... на супер обозначена "зебра", с "ЕЙЙЙ ТАКИВА" знаци и ЧЕРВЕНО-БЯЛА МАРКИРОВКА спират всички, а "майсторката" зад волана се помисли за бърза и реши да ги мине отляво, докато дечицата (макс. 10 годишни) пресичаха... Аз лично като първи автомобил от насрещното двулентово платно изпаднах в шок за около половин минута... :shock :shock :shock
За къде се беше разбързала тая овца, не знам, добре, че в последния момент успя случйно да отреагира и да навие волана, та да избегне прегазването на 2-те дечица, отделно те двечките отстъпиха с половин крачка назад в последния момент... :bishop :shock
Беше "малкият дявол" :bowdown , а скоростта дори и при спирачки бе поне 40 км/ч :screwy

Колеги, внимавайте МНОГО и ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА НИ, само те ни останаха в тая безумна "държава" :012: :012: :012:

Карта: ТУК

Човече,на мен ми се е е случвало да ми свирят отзад щото съм спрял на зебра. За какво говориме :dummy:

JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Мнениеот JoJoooo » Сря 30 май 2012 8:48

stefarata написа:Човече,на мен ми се е е случвало да ми свирят отзад щото съм спрял на зебра. За какво говориме :dummy:

Извинявам се за спама... но нека някой ми свирне отзад и ме пита защо съм спрял на пешеходна (пътека пък и където ще да е тръгнал ли е човека да пресича няма да го газя я...) слизам и му упирам патлака в главата да пожълтее и си тръгвам... АМАН ОТ ИДИОТИ

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Сря 30 май 2012 9:46

Това май е сигурен начин да се влезе в темата : "! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !"

JoJoooo написа:
stefarata написа:.....

Извинявам се за спама... но нека някой ми свирне отзад и ме пита защо съм спрял на пешеходна (пътека пък и където ще да е тръгнал ли е човека да пресича няма да го газя я...) слизам и му упирам патлака в главата да пожълтее и си тръгвам... АМАН ОТ ИДИОТИ

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 30 май 2012 9:49

Бях споменал по-назад за такива изпълнения на пешеходни пътеки...Само,че тръгнаха да се развиват теории как като спра съм правил предпоставки за ПТП :screwy
Много ясно като са идиоти и не спазват дистанции...

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Сря 30 май 2012 10:08

sp_konsulov написа:Това май е сигурен начин да се влезе в темата : "! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !"

JoJoooo написа:
stefarata написа:.....

Е ти пък,нали трябва да се направи на мъж тук пред аудиторията!Пич само внимавай да не ти натикат твоя патлак(газов) в естествения ти кобур!

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Сря 30 май 2012 14:42

Такива като колегата дето само размахват патлаци налево- надесно ...- пожелавам ти да попаднеш на някой, който ще те научи, че оръжие не се вади, ако няма да се използва!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 30 май 2012 16:30

maikomila Пълно е с Идиоти, всеки ден имам чувството че се умножават, Гледа че неговото платно е заето, има къде да отбие и да те изчака, обаче не, ТИ ще чакаш кара срещу мен и даже гледа лошо, все едно си му дошъл на гости, като му пресфетнах даже почна и стойки да вдига, на такиа трябва направо един КРАЗ - тип ВИАТНАМКА, и силна музика на КАРИЗМА - МИНАВАМ ПРЕЗ ТЕБ! :012:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Сря 30 май 2012 16:32

Pirogov написа:Такива като колегата дето само размахват патлаци налево- надесно ...- пожелавам ти да попаднеш на някой, който ще те научи, че оръжие не се вади, ако няма да се използва!

Или да попадне на такъв, който срещу неговия смешен газов пистолет да извади АК 47, хаха, смешковци с газови оръжия са ми много интересни, точно това, а именно агресията на пътя не се толерира от "Клуб на привържениците на фв в България", така че ако сте от типа хора вадещи оръжие насред пътя, си свалете стикерите и не се идентифицирайте с тях, че сте част от фв общността в Б-я.

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Сря 30 май 2012 16:37

Събуждам се днес, отивам на балкона да вдишам малко "чист градски въздух" и гледам на елементарен десен завой Рено Клио намаля да пусне пешеходец. В това време червена Опел Астра комби идва зад Клиото, засилен, едва едва успява да спре, но все пак чуква леко Реното. От него излиза жена да види все пак има ли поражения, а селянина с главно С излиза от Астрата по потник, шорти и плетени обувки и плясва жената по бузата с шамарче, последвано от ръкомахания и псувни предполагам. Всичко се разиграва за 20 секунди, след което сельото се качва в чорлавата си Астра и все едно нищо не е станало си продължава по пътя. Е такова нещо за добро утро просто не съм очаквал, е*ахти хората, е*ахти манталитета :horror: facepalm

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 31 май 2012 8:48

Това с изпреварването на пешеходна пътека е класика и където мога гледам с колата да запуша или с ръка да подам знак на изпреварващия да спре, че преминават пешеходци.

Наскоро на пешеходна пътека обградена от 2 легнали полицая, пред детска градина, майка която водеше детето си щеше да бъде качена на капака на Опел Корса, която тръгна да изпреварва през легналите полицаи другите коли с около 40 maikomila

А вчера около същото място, както си вървя по тротоара чувам спирачки и един бус със блокирали гуми лети в насрещното :shock а вътре гледам 2 манговци нахилени, все пак нави волана и се прибра в платното, защото отсреща идваше кола и осъзнавам, че с тоя бус на улица където има болница и детска градина е тръгнал да изпреварва, тип рали пилот, все пак като мина колата от насрещното, тоя си продължи с изпреварванията и през 2та легнали полицая мина с над 40. facepalm

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Чет 31 май 2012 9:17

аз манго в учебна кола не съм виждал... докато има корупция и се раздават безразборно книжките ще бъде така..... лошото е че ще убие някои ден невинни а не на роднина на тоя дето му е продал книжката :bishop

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Пет 01 юни 2012 17:12

Днес в Благоевград един Селянин с Ауди а4 или а6 не видях ме освири, че съм спрял на пешеходна пътека.Мамка им проста македонска не се научиха за какво служат тия пътеки.

Върни се в “Пътеводител”