Стъпал ли е човек на луната "MOON CONSPIRACY"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 14 окт 2006 11:14

Да споменавам ли компютрите на Voyager1,2 (а преди тях Pioneer1,2) дето са съответно приблизително на 15000000000 и 13000000000 км от земята, все още работят изложени на убийствени условия, същите компютри дето са ги прокарали през астероидният пояс отвъд Марс, колана на Купие и напредват към Хелиопаузата... ;) ? и до скоро изпращаха сигнали с мощност милионни части от 1 ват... всъщност толкова са здрави че единственият им проблем е, че ядрените им реактори ще си изхарчат горивото към 2015 ;)...... а руснаците пратиха сонда на Венера дето оцеля достатъчно, че да изпрати снимка от повърхността, а там е адът все пак:)..... да пратиш човек на Луната ...елементарно в сравнение с тези постижения......

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 14 окт 2006 13:52

Tyan написа:Да споменавам ли компютрите на Voyager1,2 (а преди тях Pioneer1,2) дето са съответно приблизително на 15000000000 и 13000000000 км от земята, все още работят изложени на убийствени условия, същите компютри дето са ги прокарали през астероидният пояс отвъд Марс, колана на Купие и напредват към Хелиопаузата... ;) ? и до скоро изпращаха сигнали с мощност милионни части от 1 ват... всъщност толкова са здрави че единственият им проблем е, че ядрените им реактори ще си изхарчат горивото към 2015 ;)...... а руснаците пратиха сонда на Венера дето оцеля достатъчно, че да изпрати снимка от повърхността, а там е адът все пак:)..... да пратиш човек на Луната ...елементарно в сравнение с тези постижения......

Тва хуу.. ама още не съм чул някоя от тези сонди да се е завърнала mhihi .

Едно е да пратиш с еднопосочен билет безпилотен апарат по дадена треактория която следва гравитационните дупки на планетите и единствената му цел е да събира данни от дадени сензори и след това да ги ретранслира в пространството, и съвсе друго нещо да изпратиш хора в една коруба ограничена по маса, която трябва да предпази хората от микровълновата печка м/у Земята и Луната, а след това на всичко отгоре корубата да върне хората на земята ( живи :) ).

Потребителски аватар
GRiND BaSTaRD
Автомобил: VW Golf Mk5 2006
Двигател: BSE 1.6 75 kW

Мнениеот GRiND BaSTaRD » Пет 20 окт 2006 10:17

Bliznak написа:Според филмчето на FOX , което имам от доста време, са снимали всичко в онази зона б-51, и имаше сравнение на 'лунния' релеф с този на зоната и съвпадаше. Отделно, че от НАСА неможаха да опровергаят много от видимите доказателства. Понеже едно време надпреварата със СССР е била ожесточена и са имали нужда на всяка цена от това 'постижение'. Аз лично смятам 100% за себе си, че не са стъпвали, много различни учени доказваха колко силен радиационнен обръч има там и как няма как да не са се изпържили и точно този обръч е бил причината тогава руснаците да не правят опити! А руснаците са умни, за разлика от едни други... :roll:

Филмът е този (субтитри )и показва очеизвадната фалшификация на "ходенето на американците" до Луната и обратно! Нищо не може да ме убеди, че са стъпили там. От 60те и 70те досега технологиите са се развили несравнимо, а защо сега не могат да пратят хора там?! Във това филмче на FOX, дори 1 руски космонавт го казва - заради радиационните пояси на Ван Алън! В близките години може би ще заснемат нова версия на тоя филм "Каприкорн 1", само че продуциран от НАСА! :lol :lol :lol

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 20 окт 2006 10:47

A останалата част от света си трае защото обича Американците ...... много моля хахахах :) абе момчета един филм не може да докаже нещо срещу което има хиляди доказателства ;) ..... плюс това доказателсвата с прекалено много ..... ;) и те не са били един или два екипажа...........

....скачали нереално и не се виждали звездите ........ това па е най лесно да се изфалшифицира ...има си логично обяснение.....

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 20 окт 2006 10:58

GRiND BaSTaRD написа:
Bliznak написа:...силен радиационнен обръч има там и как няма как да не са се изпържили и точно този обръч е бил причината тогава руснаците да не правят опити! А руснаците са умни, за разлика от едни други... :roll:

Брех да се смееш ли да плачеш като четеш подобни глупости. А защо не са се спрели да правят учение на Новая Земля, 150000 армия имитира атака непосредствено след термоядрен взрив?

Или ще кажеш това го няма, фокс не е показал филм :Mr Green Fun

Потребителски аватар
GRiND BaSTaRD
Автомобил: VW Golf Mk5 2006
Двигател: BSE 1.6 75 kW

Мнениеот GRiND BaSTaRD » Пет 20 окт 2006 12:01

Tyan написа:....скачали нереално и не се виждали звездите ........ това па е най лесно да се изфалшифицира ...има си логично обяснение.....

Ами не им е било много трудно да го изфалшифицират американците с такъв огромен бюджет! То за времето си тия "лунни" кадри и снимки са успели да заблудят доста хора! Сега след години анализи и т.н. на различни теории, наява излиза истината...

yossarian написа:
GRiND BaSTaRD написа:
Bliznak написа:...силен радиационнен обръч има там и как няма как да не са се изпържили и точно този обръч е бил причината тогава руснаците да не правят опити! А руснаците са умни, за разлика от едни други... :roll:

Брех да се смееш ли да плачеш като четеш подобни глупости. А защо не са се спрели да правят учение на Новая Земля, 150000 армия имитира атака непосредствено след термоядрен взрив?

Или ще кажеш това го няма, фокс не е показал филм :Mr Green Fun

Абе то военните са друга порода! А тука не става въпрос за ядрени опити с хора, а за излагане на астронавти (или космонавти, ако щеш) на смъртоносно облъчване при осъществяване на подобна мисия отвъд поясие на Ван Алън!

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пет 20 окт 2006 12:22

На мен спецялно пък ми е все тая билили ли са или не :twisted:

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Пет 20 окт 2006 14:28

Tyan написа:... плюс това доказателсвата с прекалено много ...
no comment

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 20 окт 2006 14:45

klisurov написа:
Tyan написа:... плюс това доказателсвата с прекалено много ...
no comment

Брей колко удобно...
И как точно се губи запис на "най-важният космически момент"???

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 20 окт 2006 15:58

са виждам темата и аз да драсна нещо. Преди около 2 месеца ИЗЧАЗНАХА оригиналните снимки на армстрог от луната. Просто сега в НАСА казаха че ги няма и незнаят къде са. И почнаха едни луди спекулаций дали верно е е било фалшифицирано. Моето мнение е 50 на 50. Някой казваше че на всички снимки знамето се ВЕЕ а то нали нема ветър....кво го вее ненам.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 20 окт 2006 17:05

Brezel написа:Някой казваше че на всички снимки знамето се ВЕЕ а то нали нема ветър....кво го вее ненам.

Абе нали там в пустинята е топличко, та някой е забравил да спре климатика по време на снимките mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 20 окт 2006 17:44

Аз не виждам да давате някакви конкретни доказателства ;)
То ако се вярва на всичко в жълтите вестници ...... идеята ми е ...изкуствени звезди ..да няма вятър ..дори да е менте ще го изпипат ... ;)няма сами да си вкарат главата в торбата ...пък и целия свят гледа ....... ..... руснаци, китайци .....

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 20 окт 2006 17:54

Brezel написа:....кво го вее ненам.

Мога да ти обесня, ама не виждам смисъл щото на фокс вярвате повече отколкото на факта че 2+2=4

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 20 окт 2006 18:59

Обяснявай ...аз даже не сам гледал тоя филм (на FOX е казвате) па камо ли да му вервам. Идеята ми беше че отдавна мърморят по тая тема и това за изчезването на снимките си го гледах в новините по ZDF а не на некоя PAY-TV :wink: Кажи за знамето. Мене единствено ми идва да се вее от липса на гравитация или е изкуствено разперено за да се вижда коя държава е стъпнала първа. Много иначе ме много грее.

Пък и офицялно колумб е стъпнал пръв на америка а не викингите :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”