Проблем с тоците - Голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Shak3D
Автомобил:
Двигател:

Проблем с тоците - Голф 2

Мнениеот Shak3D » Сря 30 май 2012 19:14

Здравейте колеги, сутринта паля и всичко е окей отивам до едно приятелче гася и стоях около 15 минути и влизам завъртам ключа - няма никой ни клапана за газта ни стартер отварям капака и гледам всичко е наред (поне така изглеждаше) не мерише на изгоряло, след това проверих бушоните и те бяха здрави и си викам че ще е от акумулатора и го пуснах да се зарежда за няколко часа, сложих го запали но след това пак угасна (клапана за газта изключи) и неще та неще слагах друг акумулатор и само стартера върти , размърдах масите навсякаде извадих всички букси за газта почистих ги както и бушона и ги вкарах отново и пак нe включва.Дори немога да превключа на бензин понеже копчето не бачка изобщо не идва ток към него.И друго забеялязах че когато включа CD-то и дам на контакт то угасва.Та много ми е интересно дали ще е някое реле или бобина, не съм много на ти с тоците а и немога вече да ходя по сервизи че хората затварят вече.Колата си е както го пише в профила ми MK2 EZ 1.6 Карбуратор 75 кончета.

EDIT:Опасявах се за динамо но колата си върви просто клапана за газта изкючва в движение.Забравих да добавя че лампите на таблото не светят само тези за ключовете на фаровете и т.н.

EDIT2: Сега забелязах че щрака няакакво реле при бушоните - сиво с 4 букси в него и един бушон 30А който си е здрав но незнам дали попринцип щрака или е отишло релето.

Потребителски аватар
Shak3D
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с тоците - Голф 2

Мнениеот Shak3D » Чет 31 май 2012 21:05

За триене - динамо... съжелявам за изгубеното време...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”