да си кажете мнението дали е възможно

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

да си кажете мнението дали е възможно

Мнениеот tatenceto » Пет 20 окт 2006 14:39

http://www.dinks-shop.com/ много суперлативи а дали е така кажете си мнението

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 20 окт 2006 18:14

Nii е по тоците-да казва бързо.... :012: :012: :012: :012:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 20 окт 2006 18:22

аз като човек с елементарни познания по физика нещо не се връзвам на такива "уреди" :) то ако имаше такива, щяха да са задължителни за домакинствата на запад (както катализаторите на автомобилите и подобни еко измислици).

Евентуално икономията на тези джаджи може да се дължи на прецакване на отчитането на електромера, но откакто са частни електроразпределителните дружества, електромерите са нови, много точни и електронни и не се влияят от подобни шашми :)

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Пет 20 окт 2006 18:29

ха-ха-видя ли колко правописни грешки има.все едно осмокласници се опитват да правят бързи пари.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 20 окт 2006 18:31

и дизайна е под всяква критика....това неможе да е сериозна фирма с амбиций и качество на предлаганите услуги, след като за нещо толкова дребно не са се постарали.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 20 окт 2006 18:33

buFka написа:и дизайна е под всяква критика....това неможе да е сериозна фирма с амбиций и качество на предлаганите услуги, след като за нещо толкова дребно не са се постарали.
И забележете на сайта си допускат правописна грешка-КОНФОРТ :wink:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 20 окт 2006 18:39

бях засякъл един такъв изобретател по телевизията не си спомням кое предаване беше и ей така между другото го питаха за това му изобретение. той иамше фирма, която го монтира, беше го патентовал. цялата работа беше нещо подобно- "изобретението му" прекъсва тока няколко пъти за една секунда, като се изполва при котлони, готварски печки,отоплителни печки и т.н. и разчита на това, че за тези кратки прекъсвания на тока реотана на печката/например/ няма да изстине и няма да се охлади практически. това за мен са пълни глупости, но той така го обясни.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 20 окт 2006 21:00

Хахахаха... Освен правописните грешки и отвратителния дизайн на всичко видяно (а аз се постарах да разгледам всичко), тия се опитват да ловят баламурници!
При това прекъсване на напрежението на кратки импулси се получава толкова икономия, колкото и ако си намалите фурната на по-ниска температура примерно!
Това е така наречената ШИМ (Широчинно-Импулсна Модулация) на напрежението. В работата ми всички машини почти са на този принцип, но се използва не за икономия на ток, а за регулиране на отделяната мощност. Т.е., ако вие намалите потенциометъра, който се вижда на повечето грозни кутии, вие просто намаляте мощността, с която загрява, примерно, котлона. Да, ще консумира по-малко, но и ще топли по-малко!
Колеги, има закон за запазване на енергията!
Не съм го измислил аз, не са и тези от този сайт, уверявам ви!
Единственото читаво нещо, дето видях е онова, против замръзването на тръби! Естественно, не на тази цена!
Регулатори до 5кW си ги правим във фирмата сами (в случая аз) Аз купувам и елементите! Най-скъп е алуминиевия радиатор за охлаждане на изходния елемент (при мен-симистор) Струва 12 лева този радиатор! Другото е на обща стойност 6.58 лева!
Мисля, че ви отговорих на въпроса дали си стува.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Пет 20 окт 2006 21:54

така е, Радо :) каквито са честотните преобразуватели на база използването на тиристори.
но това някаква фън страничка ли е :lol: технически много неиздържан превод или обяснение, или реклама.. за правописните грешки преди мен е писано доста. и покрай тоя адрес в пловдив минавам всеки ден, ужас.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 20 окт 2006 23:44

Настоявам само да кажа че брат ми е на 3 години и мисля че с уеб дизайн-а ще се справи доста по добре от тези които са правили този сайт ... а за грешките просто нямам думи !!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”