Y.J написа:Като знам стария с нетърпение чакам да видя как ще направиш новия. Поздрави и успех
Малко по малко събирам нещата у нас и си ги гледам,докато един ден ще дойде и неговия момент и ще се струполяса на земята коренно различен Тая болест нещо не мога да я излекувам.Нормална кола не мога да карам До тогава ще си стои щъркел Ето и придобивката от днес.Най накрая си намерих плеър в зеленко...
Е първоначалния замисъл беше за горния модел но след открити захабени такива си взех X-300 в зелено Панела на плеъра беше разглобен на съставните му части и всяко копченце беше старателно минато на водна 2000 и после полирано с най-фина паста.Накрая като сглобих всичко се получи все едно сега е взет от магазина.Няколко лайснички се пръснаха черен мат и вече няма следи от захабено
Друго си е новото казанче да го еа Трябваха ми около 50 литра вода докато промия напълно системата и се махне гадната ръждива вода която бяха сипали жабарите,сега заприлича на нещо вече.Трябваше да снимам и старото,през което не се виждаше нищо.
Ми дано съм я промил хубаво...това на снимката е от 3 дни вече както съм го сменил. Иначе в ръждивата мизерия се усещаше и миризмата на антифриз и не беше точно с чиста вода,ама беше грозна работа